Oldal kiválasztása
Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz

Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz

dell szerviz budapestDell notebook szerviz Budapest – laptop javítás garancián túl

Budapest több pontján található javítóműhelyeink a mögöttük álló gazdag raktárkészletre támaszkodva vállalják minden Dell laptop modell szervizelését, alkatrészeinek gyors és szakszerű cseréjét. Továbbá vásárolhat nálunk gépébe való gyári és utángyártott akkumulátort, laptop töltő adaptert. A Dell szerviz minden szolgáltatása mögött szakmai tudás, gyakorlat és az ügyfelek iránti előzékeny segítőkészség áll.

Érdemes tudni, hogy mi garancián túli javításokat vállalunk, mivel csak simán Dell laptopszerviz vagyunk, de nem Dell márkaszerviz módjára működünk. Minden munkát elvégzünk, de ha notebookjának garanciaideje még nem járt le, érdemes a megfelelő helyre fordulnia: Dell márkaszerviz – Budapest.

A mind felhasználói körökben, mind a szakma részéről magasra értékelt Dell termékek gyártója a Dell Incorporated (részvénytársaság), amelynek székhelye a Texas állambeli Round Rock város (USA). A számítástechnikai berendezéseket, hardvereket tervező és gyártó céget 1984-ben alapították, elnök-vezérigazgatója a modern szerverek atyjaként is emlegetett Michael Dell, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a mesterséges intelligenciaként működő szoftvereket futtatni képes, óriási kapacitású számítógépek kifejlesztésében. Laptopjaik népszerűségét az átlagosnál precízebb felépítés, megbízhatóság jellemzi. Készülékeik ára mutatja a magasabb szintű felszereltséget, de gépeiket vásárolva biztosak lehetünk abban, hogy a többletkiadás egyben magasabb értéket és hosszú gyári garanciát is jelent.

A kiváló ár-érték arány, a kínált széles választék, az új és újabb modelleken megjelenő technikai innováció és a visszajelzésekből, felmérésekből jól érzékelhető vásárlói megelégedettség a Dellt méltán a világ 3 legjobb laptop márkája közé emeli. (A laptopmag.com című mérvadó szakmai portál igen alapos és sok szempont alapján készített felmérése szerint 2017-ben a Lenovo és az Asus előzte meg – természetesen az utóbbi brendek termékeinek szervizi ellátását és karbantartását is vállalják szakembereink.)

A budapesti Dell szerviz szolgáltatásival elégedettek az ügyfelek

Schmidt József laptoptulajdonos

Elégedett ügyfelek

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most meg is találtam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel, Schmidt József”

– írta vendégkönyvünkbe egy nálunk járt notebook tulajdonos. Ő is meggyőződhetett arról, hogy a Laptopszerviz.eu budai (11. ker) és pesti (Angyalföld, Belváros) szervizeiben ésszerű határidőn belül vállaljuk minden típusú Dell laptop modell teljes körű szervizi javítását és karbantartását (pl. hűtőventilátorok tisztítása, billentyűzet kiporszívózása), szükség esetén alkatrészeinek ceréjét. Képzett technikus kollégáink a vállalat tulajdonát képező diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével akár helyben megvárható módon bevizsgálják Dell vagy más márkájú laptopját és az Ön kérésére szakszerűen elvégzik a javítást, alkatrészcserét és karbantartást.

Magyarországon egyedülállón gazdag saját raktári cserealkatrész készletünk segítségével gyorsan tudjuk orvosolni a leggyakrabban előforduló hibákat:

A Dell akkumulátor és a laptop üzemidő

Dell akkumulátor

A Dell laptop akkumulátor üzemidő véges, pedig Dell világmárka

Minden mobil számítógép két töltés közötti autonóm üzemidejét a hardverek fogyasztása és az elindított szoftverek energiaigénye függvényében az akkumulátor kapacitása határozza meg.

A Dell laptop akkumulátorok megbízhatóak, azonban meghatározott élettartamuk van. A leggondosabb laptophasználó számára is elérkezik az idő, amikor a táptelep teljesen elhasználódik. Szervizünkben száznál is több típusú  akkut tartunk készleten, hogy a hordozható számítógépekben gyárilag elhelyezett áramforrást kicseréljük.

A Dell notebookokra is érvényes, hogy egyes akkumulátorfajták csak bizonyos modellekhez alkalmazhatók. Szervizhálózatunk szakboltjaiban szinte az összes Dell laptopmodellhez vásárolhatók, gyári vagy pedig közel azonos minőségű  helyettesítő akkumulátorok.

Laptoptöltő adapter meghibásodása, pótlása kedvező áron

A notebook AC/DC adapter az üzemszerű mindennapi használat során könnyen meghibásodhat, megszakadhat kábelében a huzal, vagy más mechanikai sérülés esetén is tönkremehet.

Minden Dell laptophoz tartunk raktáron új gyári és új utángyártott adaptert, de vannak használt akkutöltőink is. A töltők javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert javítás után már nem üzembiztosak, így hasznosabb kedvező áron újat vásárolni.

A laptopkijelző javítása, szükség esetén cseréje

A monitor minden mobil számítógép legsérülékenyebb alkatrésze, mivel mind szállítás, mind pedig használat közben olyan külső hatásoknak van kitéve, amelyek károsíthatják. De okozhatja a meghibásodást sima elöregedés is. Egy jól felkészült szerviz több százféle új és használt notebook kijelzőt tart készenlétben a raktáron, hogy azonnali segítséget tudjon nyújtani a betérő kliensek számára.

Érdemes hangsúlyozni, hogy a Laptopszerviz.Eu budapesti üzleteiben vásárolt laptop kijelzőket beszerelik az Ön készülékébe szakképzett értékesítő és technikus kollégáink.

A laptopok melegedése és hűtése, ventilációs problémák:

A notebook hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet.

Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

A billentyűzet karbantartása, cseréje

A notebook billentyűzet tisztítása olyan rutinfeladat, amelyet a hordozható személyi számítógépek tulajdonosai gyakran maguk is elvégeznek, legalábbis ami a külsőt felületeket illeti. A klaviatúrák kialakítása bármennyit is fejlődött az utóbbi időben, elkerülhetetlen, hogy a gombok között por, szennyeződés kerüljön a kívülről el nem érhető helyekre, azaz a billentyűzet szakszerű tisztítása csak kiszerelését követően végezhető el, ez pedig csak szervizi szolgáltatás keretében végezhető el biztonságosan.

magyar billentyűzet - csere, tisztításUgyancsak gyakran felmerülő probléma, hogy az ügyfél angol, azaz nemzetközi karakter kiosztású billentyűzettel ellátott laptopot vásárolt, és ezt szeretné magyar kiosztású cserélni. Műhelyünkben a legtöbb Dell modellhez rendelkezünk a nyelvünkre jellemző ékezetes betűgombokkal ellátott magyar kiosztású laptopbillentyűzettel, így a cserét pár perc alatt meg tudjuk oldani.

Alaplap szintű javítások a budapesti Dell szervíz műhelyében:

Alaplapi csatlakozók cseréje és alaplapjavítás: DC-tápaljazat csere, USB aljzat csere, bemeneti hálózati aljzat csere stb., tápáramkör javítás, számítógép csatlakozás tisztítása, deformáció kiküszöbölése.

Modul szintű javítás és/vagy bővítés:

Angol billentyűzet csere magyarra, gombok pótlása, mechanikai javítás.
Laptop CD vagy DVD megható cseréje.
Laptop HDD winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel.
Processzor cseréje gyorsabbra és memória bővítése nagyobbra.

Laptop szerviz díjak

2021 januártól

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 12.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 12.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 17.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 14.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 34.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

Dell laptop szerviz Budapest

Dell szerviz Budapest, 6., 11. és 13. kerület

SOS JAVÍTÁS. Gyorsszerviz sürgős esetekben. 100 % GARANCIA minden javítási munkára

Dell szerviz Budapest

A legjobb Dell laptop szervíz Magyarországon. Pesten és Budán szalonjaink előtt mindig talál üres parkolóhelyet. Tanulmányozza elérhetőségeinket, nyitvatartási időnket.

Alkatrészcsere: beszerelés helyben történő vásárlás esetén. Gyors billentyűzet tisztítás. Szaküzlet és webáruház egyedülálló alkatrész raktárkészlettel: gyári új, helyettesítő új, valamint használt Dell akkumulátor minden modellhez. Hanem tudja kínálatunkból pontosan kiválasztani, milyen típusú telep felel meg készülékébe, segítünk kiválasztani. Ugyanez érvényes az AC/DC hálózati adapterek esetében is: fontos, hogy feszültség, áramerősség és teljesítmény tekintetében a megfelelő akkutöltőt használja áramellátás céljára.