fbpx

Lenovo szerviz. Lenovo notebook javítás

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress minket az info@laptopszerviz.eu email címen és örömmel válaszolunk Neked.

Alkatrészt szeretnél? Laptop webáruházunkban minden népszherű márkához találsz megfelelő alkatrészt ráadásul piacvezető áron. Villámgyors kiszállítás országosan.

Lenovo laptop szerviz Bp. Nem márkaszerviz!

Lenovo szerviz Budapest. Laptop javítás

A világelső laptop márka modelljeinek széleskörű szervizi ellátása Budapest több pontján a Laptopszerviz.Eu javítóműhelyeiben. A Lenovo szerviz nevet büszkén vállaljuk, de nem vagyunk Lenovo márkaszerviz – műhelyeinkben garancia utáni javításokat végzünk bevizsgálás mellett, vállaljuk minden típus és modell szerelését és karbantartását, ehhez felkészült technikusi gárda, kiváló műszaki infrastruktúra és hiánytalan alkatrészkészlet áll rendelkezésünkre.

Amennyiben meghibásodott márkás notebookjának jótállási ideje még nem járt le, forduljon ide: Lenovo Márkaszerviz – Garanciaidőn belüli laptop javítás

Lenovo laptop

Ha készülékének garanciája már lejárt, bizalommal forduljon hozzánk, a Laptopszerviz.eu jól felszerelt budapesti üzleteiben vállalja minden fajta Lenovo laptop teljes körű javítását. Szakmailag képzett műszerészeink rövid határidőn belül elvégzik meghibásodott hordozható számítógépének a bevizsgálását és árajánlatot tesznek a javításra, alkatrészcserére, karbantartási munkára.

Világelső cég, kiváló ár-érték arány

A szakmai körökben mértékadó laptopmag.com értékelése szerint a legjobb notebook márkák sorát 2017-ben a szóban forgó brend vezette, az értéksorrend ez volt: 1. Lenovo, 2. Asus, 3. Dell, 4. HP, 5. Acer, 6. Apple, 7. MSI., 8. Razer, 9. Samsung, 10. Microsoft. Az értékelés 6 szempont szerint történt. Érdemes tudni, hogy korábban évekig az Apple vezette a legjobb laptopmárkák rangsorát.

Cégtörténet dióhéjban

Lenovo gyár
Lenovo szerviz. Lenovo notebook javítás 3

A vállalat 1984-ben alakult Kínában. Kezdetben a cég fő tevékenysége a HP és Toshiba termékek kínai értékesítése volt, majd a 2000-es évek elején részvénytársasággá alakultak és asztali számítógépek forgalmazása terén megelőzték az IBM-et. Ezt követően kibővítették tevékenységi körüket, mobiltelefonokat fejlesztettek és gyártottak, szoftverfejlesztéssel és online kereskedéssel is foglalkoztak. 2004-ben a vállalat felvásárolta az IBM-et, ezzel a Dell és a HP után a világ harmadik legnagyobb számítástechnikai hardvergyártója lett. >> További részletek: A Lenovo márka története és sikerei

Lenovo notebook szerviz Budán és Pesten

Magyarországon egyedülálló  szervizalkatrész raktárkészletünk segítségével budapesti üzleteinkben gyorsan tudjuk orvosolni a felmerülő problémákat, elhárítjuk a meghibásodásokat, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz. Elérhetőségeinket a honlap jobb oldalán találják térképmegjelöléssel.

Rólunk írták:

Schmidt József
Lenovo szerviz. Lenovo notebook javítás 4

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József” – írja egyik elégedett ügyfelünk

Tipikus meghibásodások és a hibaelhárítás módja

Lenovo notebook javítás kijelzőcserével:

A mobil gépek képernyője az egyik legsérülékenyebb alkatrész. Érzékenyen reagál mind a mechanikai, idegen tárgy okozta sérülésekre, mind a belsejébe kerülő folyadékra, illetve az idő előrehaladtával magától is meghibásodhat, becsíkozódhat vagy elsötétülhet.

Szervizünk több százféle új és használt notebook kijelzőt tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani hozzánk bizalommal forduló Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt noteszgépek kijelzőjét szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt azonnal, akár megvárhatóan beszerelik.

Lenovo laptop akkumulátor problémák

Egy átlagos használatban lévő notebook akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja készülékét tovább használni.

Tápegység, adapter – a laptoptöltő meghibásodása

A notebook adapter az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a hálózati kábele vagy folyadékömlés, mechanikai sérülés esetén is tönkremehet.

Minden modellhez tartunk raktáron új gyári és új utángyártott adaptert, de vannak használt gyári töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak.

A hordozható készülék melegedése, hűtési problémák

A notebook hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet.

Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

Alaplap szintű javítások:

Alaplapi csatlakozók azonnali cseréje és alaplapjavítás: DC-tápaljazat csere, USB csatlakozó aljzat csere, hálózati aljzat csere stb. – tápáramkör javítás.

Lenovo notebook szervíz, modul szintű javítás vagy bővítés:

  • billentyűzet csere
  • billentyűgombok pótlása, mechanikai javítása
  • CD vagy DVD meghajtó cseréje garanciával
  • notebook winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel
  • tárhely beszerelése a DVD meghajtó helyére
  • RAM memória cseréje vagy bővítése nagyobb kapacitásúra
  • CPU cseréje gyorsabbra

Kapcsolat

Budai szerviz
1119 Budapest, Fehérvári út 55

Pesti szerviz
1135 Budapest, Béke utca 9

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

SZ-V: Zárva

Hívj minket

Ezek is érdekesek lehetnek…

Laptop Akkumulátor

Külső laptoptöltő akkumulátor. A laptop akkumulátor töltésének módjai A számítógépek folyamatos áramellátást...

Laptop Töltő

A laptop töltő AC/DC adapter látja el elektromos árammal a hordozható számítógépet. A váltóáramot egyenárammá alakítja...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük