fbpx

Asus laptop szerviz, notebook javítás Bp

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress minket az info@laptopszerviz.eu email címen és örömmel válaszolunk Neked.

Alkatrészt szeretnél? Laptop webáruházunkban minden népszherű márkához találsz megfelelő alkatrészt ráadásul piacvezető áron. Villámgyors kiszállítás országosan.

Asus szerviz Budán és Pesten. Laptop javítás

Szervizműhelyünk vállalja meghibásodott Asus laptopok javítását, karbantartását, alkatrészeinek cseréjét. Bár Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk és a márka minden típusához és modelljéhez rendelkezünk cserealkatrésszel, kiegészítőkkel és tartozékokkal, de nem vagyunk Asus márkaszerviz. Garancia utáni munkát végző Asus laptop szerviz módjára működünk Budapest több pontján. Ha márkás készülékének jótállási ideje még nem járt le, ide forduljon: Asus termékek garanciás márkaszervize.

Szolgáltatás: a LAPTOPSZERVIZ.EU márkafüggetlen javítóműhely vállalja minden Asus laptop modell teljes körű szervizi ellátását

Kevesen tudják, hogy a márkanév a  mitológiából veszi eredetét. Pégaszosz vagy magyarosan Pegazus (angol átírásban Pegasus) a görög mitológia híres szárnyas lova, Poszeidón és Medusza gyermeke. Többek között a költészet szimbólumaként ismert. Az angolosan írt névből elvont ASUS – teljes nevén ASUSTeK Computer Incorporated –  az egyik legismertebb multinacionális számítástechnikai vállalat. Legtöbben megbízható és hozzáférhető áron megszerezhető középkategóriás laptopjaikról ismerik, az utóbbi időben hibrid, 2 az 1-ben gépeik is igen népszerűen (ezek tablet és notebook funkcióban is használható transzformer laptopok).

Budapest három pontján működő szervizeink minden Asus notebook típus és modell gyorsjavítását és karbantartását vállalják az egyszerű akkumulátorcserétől és billentyűtisztítástól a tönkrement kijelző helyben megvárható cseréjén át a memória- vagy tárhely bővítésig vagy akár az alaplap megjavításáig, csatlakozóinak újraforrasztásáig.

transzformer asus notebook
Asus laptop szerviz, notebook javítás Bp 3

A laptop hardver eszközeinek javítása mellett kérésre elvégezzük az operációs rendszer feltelepítését és a notebook üzembe helyezését, beállításainak finomhangolását. Használt laptopok komplex felújítását is vállaljuk.

Ügyfeleink minden esetben elégedettek munkánkkal: munkatársainkra nemcsak a szaktudás, hanem az udvariasság és előzékeny segítőkészség is jellemző.

Egy vélemény a szerviz munkájáról:

Schmidt József
Asus laptop szerviz, notebook javítás Bp 4

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező budapesti szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel: Schmidt József”

Laptopszerviz.eu szervizeiben vállalja minden fajta új  és régebbi gyártású Asus laptop teljes körű javítását. Képzett technikus kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével a lehető legrövidebb határidőn belül bevizsgálják Asus vagy más márkájú noteszgépét és az Ön kérésére szakszerűen meg is javítják azt.

A leggyakrabban felmerülő meghibásodások és megoldási módjuk:

Asus laptop kijelző cseréje:

A laptop kijelzője az egyik legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny a mechanikai jellegű, idegen tárgy okozta sérülésekre. Folyadék ráömlésétől is meghibásodhat, becsíkozódhat vagy elsötétülhet. Olykor egyáltalán nem reagál a bekapcsolásra.

Szervizünk több százféle új és használt notebook képernyőt tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani a Fehérvári úton Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt azonnal, megvárhatóan beszerelik.

Asus notebook akkumulátor és töltő csere:

Egy átlagos napi megterhelésnek kitett notebook akkumulátorának élettartama 2-3 év. Ezen túlhaladva a két teljes töltés közötti laptop üzemidő asus akkumulátorok esetében 1 óra alá eshet, ami nehezíti mobil számítógépként való használatát. Szervizünkben több száz márkavédjegyes gyári új és közel azonos minőségű utángyártott új, helyettesítő laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és a helyes töltésre vonatkozó használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja készülékét tovább használni. Ugyan ez áll a notebook töltő adapterekre:

Az Asus laptop töltő AC/DC adapter a mindennapi használat során is meghibásodhat, kábele megtörhet, csatlakozója oxidálódhat. Minden típusú laptophoz tartunk raktáron új gyári és utángyártott adaptert, de vannak használt gyári töltőink is. A notebook töltők javítását nem vállaljuk, vásárlás esetén azonban szívesen adunk tanácsot a helyes akkutöltéshez.

A laptop billentyűzet tisztítása

Ahogy minden hordozható számítógép, így az Asus laptopok klaviatúrája is szennyeződik a használat során. A billentyűk közei óhatatlanul megtelnek porral, amelynek apró szemcséi idővel összeállva akadályozzák a mechanikus részek mozgását. A billentyűzet használata nehézkessé, akadályozottá a válik, ezért szakszerű tisztításra szorul. Műhelyünkben a legjobb eszközök és tisztítószerek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy ezt a munkát elvégezzük. Természetesen a notebook billentyűzet tisztítása házilag is lehetséges, azonban az alsó részekhez csak a laptop szétszerelésével lehet hozzáférni, az ilyen művelet azonban mindig azzal a kockázattal jár, hogy visszaszerelés után a szerkezet már nem működik tökéletesen – jobb tehát profikra bízni a kényes készülékek szakszerű karbantartását

A hardvereszközök melegedése, laptop hűtés:

Asus notebook tisztítása szervizben.

A különböző típusú notebookok hűtőrendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) alapos tisztítást és karbantartást igényelnek. Ennek hiányában a hűtőegység szennyezettsége miatt a hűtőrendszer belső ventilátora kiéghet a túlterhelés miatt, illetve áramigénye túl nagy lesz, amitől az áramköre tönkremehet.  A szervíz javítóműhelyében vállaljuk a preventív és karbantartó tisztítást, illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét vagy nagyobb teljesítményű beszerelését.

Asus laptop szerviz: alaplap és modul szintű javítások

 • Alaplapi csatlakozók cseréje és alaplapjavítás
  • DC-tápaljazat csere
  • USB aljzat csere
  • hálózati aljzat csere
  • tápáramkör javítása
 • Laptop billentyűzet javítása
  • klaviatúra betűgombok pótlása
  • magyar ékezetes karaktermatricák felrakása
 • Asus akkumulátor vásárlás, csere
 • Laptop CD vagy DVD megható cseréje
 • Tárhelycseréje vagy bővítés, szükség szerint adatmentéssel
 • Operatív laptop memória cseréje vagy bővítése nagyobbra.

Kapcsolat

Budai szerviz
1119 Budapest, Fehérvári út 55

Pesti szerviz
1135 Budapest, Béke utca 9

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

SZ-V: Zárva

Hívj minket

Ezek is érdekesek lehetnek…

Laptop Akkumulátor

Külső laptoptöltő akkumulátor. A laptop akkumulátor töltésének módjai A számítógépek folyamatos áramellátást...

Laptop Töltő

A laptop töltő AC/DC adapter látja el elektromos árammal a hordozható számítógépet. A váltóáramot egyenárammá alakítja...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük