AKCIÓS FELÚJÍTOTT LAPTOPOK A LEGJOBB ÁRON!

M

AKCIÓS FELÚJÍTOTT LAPTOPOK A LEGJOBB ÁRON!

Nyitvatartás

  • Hétfő: 9:00-18:00

  • Kedd: 9:00-18:00

  • Szerda: 9:00-18:00

  • Csütörtök: 9:00-18:00

  • Péntek: 9:00-18:00

Telefonszám:

Fizetési lehetőségek:

Készpénzes fizetés: igen
Bankkártyás fizetés: igen
Banki átutalás (előre): igen
Banki átutalás (utólag): nem

Akik segítenek majd Neked

Halgasev Sebastián

Imre Zsolt

Mikó Norbert

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Az elégedett ügyfél a legjobb reklám

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok!
Schmidt József

Vagy akinek aznap élet halál kérdése volt, hogy működjön a laptopja, de reggel nem kapcsolt be a masina, a laptopszerviz.eu a sokadik laptop szerviz volt, amelyet felkeresett aznap – és a hibát 10 perc alatt elhárítottuk:

“Köszönöm Uraim a gyors segítséget, megmentették az életemet!”

“Korrektek voltak, péntek este zárás után pár perccel értem oda a notebook szervizbe, de megvártak és megmentették a hétvégémet egy új laptop töltővel.

“Teljesen elégedett vagyok a laptopszervizzel, hihetetlenül segítőkész és hozzáértő emberek dolgoznak ott. Ráadásul egy másik laptop szerviz által tévesen diagnosztizált problémát megoldottak, ami a másik szerviznél 20 000 Ft-omba került volna, feleslegesen kellett volna megfizetnem (egy egyébként működő, csak tisztítandó) alkatrész árát és a drága munkadíjat, ami ráadásul nem oldotta volna meg az eredeti problémát. Ők megoldották a problémát és megkíméltek a pénzkidobástól. Mindenkinek szívből ajánlom a webshopot és a laptop szervíz szolgáltatást egyaránt.”

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Nyitvatartás

H-P: 8-18:00
SZ-V: Zárva

Hívj minket