fbpx

Vírusvédelem 2018-ban

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress minket az info@laptopszerviz.eu email címen és örömmel válaszolunk Neked.

Alkatrészt szeretnél? Laptop webáruházunkban minden népszherű márkához találsz megfelelő alkatrészt ráadásul piacvezető áron. Villámgyors kiszállítás országosan.

A kevésbé ismert szoftverek között néztünk szét

laptopok, asztali gépek és mobil eszközök vírusvédelme folyamatos kihívást jelent a fejlesztők és felhasználók számára is. Nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb program, emellett nem is mindig tudjuk a megfelelő összeget rászánni. Ha már megtörtént a baj, és úgy gondolod, hogy a notebookod vírusfertőzést kapotta laptopszervizben Budapesten gyorsan és szakszerűen elhárítják a hibát, de érdemes gondolni a megelőzésre is. Ebben a posztban olyan vírusirtó szoftvereket mutatunk be, melyekről kevesebb szó esik az internetes oldalakon.

Webroot antivírus

Webroot céget 1997-ben alapították az Egyesült Államokban, antivírusokkal, internetes biztonsági szoftverekkel foglalkoznak, az utóbbi években a felhőalapú vírusirtó szolgáltatások fejlesztését tűzték ki célul.

A készítők leírása szerint az egyik legkisebb antivírus szoftver, mely gyorsan és könnyen telepíthető, a teljes védelemhez azonban szüksége van internetkapcsolatra is. Windows és Mac operációs rendszerre is telepíthető, sok vélemény szerint az egyik legjobb tűzfalvédelmet biztosítja. A program előnye, hogy az éppen futó alkalmazások megszakítása nélkül telepíthető a laptopra és azonnal használható.

Az érdeklődők három előfizetési típus közül választhatnak:

  • PC és Mac, tehát asztali gépekre és laptopokra
  • Internet Security Plus, mely számítógépre, notebookra, tabletre és okostelefonra is telepíthető
  • Internet Security Complete – minden eszközödnek a védelmét biztosítja, emellett 25 GB védett online tárhelyet is biztosítanak a felhasználók számára.

A legolcsóbb előfizetés 30 dollárba kerül, a maximális szoftvercsomag ennek a duplája. A pcmag ranglistáján az Avast és az ESET programját is megelőzte.

Trend Micro

Trend Micro egy japán kiberbiztonsági cég, mely szerverek, felhőszolgáltatások, asztali gépek, laptopok és IoT eszközök komplex védelmének fejlesztésével foglalkozik.

A notebookra is telepíthető szoftvereket három alapcsomagban kínálják, melyek árazása a Webroothoz hasonló. A legolcsóbb csomag csak egyetlen gép védelmét látja el, a „Maximum Security” öt eszköz (Windows, Mac, Android, iOS) teljes körű biztosításában nyújt segítséget.

A szoftver az alapvető víruskeresés mellett szülői felügyelet üzemmóddal is rendelkezik, képes optimalizálni az operációs rendszert, a maximum csomagban pedig jelszókezelő kiegészítőt is találunk. Azok számára ajánljuk, akik a japán technológiában bíznak igazán.

Sophos Endpoint Protection

Sophos cég kevésbé ismert az informatikai piacon, pedig 1985-ben alapították Nagy-Britanniában. Több különféle szolgáltatáscsomag közül választhatunk, lehetőség van próbaverzió letöltésére is. A hétköznapi felhasználók számára a Sophos Home lehet a legérdekesebb, a gyártó leírása szerint az üzleti felhasználók számára fejlesztett vírusirtó rendszert kínálják otthoni használatra, asztali számítógépre vagy laptopra.

A leírás kiemeli, hogy hatékony védelmet biztosítanak a zsarolóvírusokkal szemben is.

Az ingyen letölthető változat tartalmaz 30 napig ingyen használható elemeket is, de a próbaidőszak leteltét követően is használhatjuk valós idejű védelemre. A prémium verzió évente 50 dollárba kerül, ezért kapjuk a zsarolóvírusok és malware-ek elleni kiterjesztett védelmet, plusz az internetes tranzakciók védelmét. Az alap verziót 3 eszközön, a prémiumot 10 eszközre telepítve használhatjuk.


Vírusvédelem és szoftverek telepítése 2018-ban. Néhány vírusirtó, antivírus szoftver bemutatása, mely laptopra, asztali számítógépre, tabletre is telepíthető, megelőző jelleggel, vagy ha a komputer már megfertőződött. A házi megoldásokon túl a szakszerű tisztítást notebook szervizben kell elvégezni, ahol a szolgáltatások közzé tartozik az adatmentés is, emellett diszkréten és gyorsan dolgoznak Budapesten. Néhány további téma, mely érdekes lehet olvasóink számára: laptopszerviz szolgáltatás Budapest, meghibásodás javítása, notebook javítás ára, laptop szerviz keresés, antivírus program telepítése, vírusirtás gyorsan.

Kapcsolat

Budai szerviz
1119 Budapest, Fehérvári út 55

Pesti szerviz
1135 Budapest, Béke utca 9

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

SZ-V: Zárva

Hívj minket

Ezek is érdekesek lehetnek…

Laptop Akkumulátor

Külső laptoptöltő akkumulátor. A laptop akkumulátor töltésének módjai A számítógépek folyamatos áramellátást...

Laptop Töltő

A laptop töltő AC/DC adapter látja el elektromos árammal a hordozható számítógépet. A váltóáramot egyenárammá alakítja...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük