fbpx

Lenovo márka

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress minket az info@laptopszerviz.eu email címen és örömmel válaszolunk Neked.

Alkatrészt szeretnél? Laptop webáruházunkban minden népszherű márkához találsz megfelelő alkatrészt ráadásul piacvezető áron. Villámgyors kiszállítás országosan.

A Lenovo márkanevet az azonos nevű cég termékei viselik. A vállalat 1984-ben Kínában jött létre. Eleinte főleg IBM, HP és Toshiba termékeket értékesítettek, 2000-től egyre inkább gyártókká váltak, 2004-ben a Lenovo felvásárolta az IBM-et, így a világ harmadik legnagyobb komputer gyártó cégévé vált.

grid compas - a laptop őse
Lenovo márka 3

Világelső számítógépgyártó Kínából: a Lenovo

A nagy elődök – ilyenek voltak az első laptopok

Technikatörténeti tény, hogy a hordozható számítógép ötlete Alan Kay nevéhez fűződik, aki 1968-ban döntött úgy, hogy megpróbál egy olyan készüléket megalkotni, melyet a környezet adottságaitól függetlenül használhatunk bárhol. Ám a mai tabletekre emlékeztető ötlete csak terv maradt… A következő fontos lépés: Bill Moggridge Grid Compas néven a NASA megbízásából 1979-ben létrehozta az első olyan számítógépet, melynek kijelzője, fedele csuklós pánton kapcsolódott a géphez és ezzel a mai notebookokra emlékeztetett. 

Lenovo laptop szerviz Bp. Nem márkaszerviz!

Lenovo szerviz Budapest. Laptop javítás

A világelső laptop márka modelljeinek széleskörű szervizi ellátása Budapest több pontján a Laptopszerviz.Eu javítóműhelyeiben. A Lenovo szerviz nevet büszkén vállaljuk, de nem vagyunk Lenovo márkaszerviz – műhelyeinkben garancia utáni javításokat végzünk ingyenes bevizsgálás mellett, vállaljuk minden típus és modell szerelését és karbantartását, ehhez felkészült technikusi gárda, kiváló műszaki infrastruktúra és hiánytalan alkatrészkészlet áll rendelkezésünkre.

Amennyiben meghibásodott márkás notebookjának jótállási ideje még nem járt le, forduljon ide: Lenovo Márkaszerviz – Garanciaidőn belüli laptop javítás

Lenovo laptop

Ha készülékének garanciája már lejárt, bizalommal forduljon hozzánk, a Laptopszerviz.eu jól felszerelt budapesti üzleteiben vállalja minden fajta Lenovo laptop teljes körű javítását. Szakmailag képzett műszerészeink rövid határidőn belül elvégzik meghibásodott hordozható számítógépének a bevizsgálását és árajánlatot tesznek a javításra, alkatrészcserére, karbantartási munkára.

Világelső cég, kiváló ár-érték arány

A szakmai körökben mértékadó laptopmag.com értékelése szerint a legjobb notebook márkák sorát 2017-ben a szóban forgó brend vezette, az értéksorrend ez volt: 1. Lenovo, 2. Asus, 3. Dell, 4. HP, 5. Acer, 6. Apple, 7. MSI., 8. Razer, 9. Samsung, 10. Microsoft. Az értékelés 6 szempont szerint történt. Érdemes tudni, hogy korábban évekig az Apple vezette a legjobb laptopmárkák rangsorát.

Cégtörténet dióhéjban

Lenovo gyár
Lenovo márka 4

A vállalat 1984-ben alakult Kínában. Kezdetben a cég fő tevékenysége a HP és Toshiba termékek kínai értékesítése volt, majd a 2000-es évek elején részvénytársasággá alakultak és asztali számítógépek forgalmazása terén megelőzték az IBM-et. Ezt követően kibővítették tevékenységi körüket, mobiltelefonokat fejlesztettek és gyártottak, szoftverfejlesztéssel és online kereskedéssel is foglalkoztak. 2004-ben a vállalat felvásárolta az IBM-et, ezzel a Dell és a HP után a világ harmadik legnagyobb számítástechnikai hardvergyártója lett.

Kapcsolat

Budai szerviz
1119 Budapest, Fehérvári út 55

Pesti szerviz
1135 Budapest, Béke utca 9

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

SZ-V: Zárva

Hívj minket

Ezek is érdekesek lehetnek…

Laptop Akkumulátor

Külső laptoptöltő akkumulátor. A laptop akkumulátor töltésének módjai A számítógépek folyamatos áramellátást...

Laptop Töltő

A laptop töltő AC/DC adapter látja el elektromos árammal a hordozható számítógépet. A váltóáramot egyenárammá alakítja...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük