Oldal kiválasztása
A Lenovo márka

A Lenovo márka

Világelső számítógépgyártó Kínából: a Lenovo

grid compas - a laptop őseA nagy elődök – ilyenek voltak az első laptopok

Technikatörténeti tény, hogy a hordozható számítógép ötlete Alan Kay nevéhez fűződik, aki 1968-ban döntött úgy, hogy megpróbál egy olyan készüléket megalkotni, melyet a környezet adottságaitól függetlenül használhatunk bárhol. Ám a mai tabletekre emlékeztető ötlete csak terv maradt… A következő fontos lépés: Bill Moggridge Grid Compas néven a NASA megbízásából 1979-ben létrehozta az első olyan számítógépet, melynek kijelzője, fedele csuklós pánton kapcsolódott a géphez és ezzel a mai notebookokra emlékeztetett. (tovább…)

Apple szerviz – notebook javítás, Apple laptop szerviz

Apple szerviz – notebook javítás, Apple laptop szerviz

apple szerviz budapest

Apple laptopok – Szerviz Budapesten

Apple notebook szerviz Budán és Pesten

Ajánlatunk: a sok tekintetben világelsőnek számító Apple márkájú laptopok javítása, szerelése. A Budapesten több javítóműhellyel rendelkező  Laptopszerviz. Eu vállalja az adott típusú laptopok megjavítását, nagy raktárkészletünkre támaszkodva minden modellhez rendelkezünk cserealkatrésszel, de nem vagyunk Apple márkaszerviz. Amennyiben garanciás készüléke hibásodott meg, ide forduljon: Garanciás Apple szervíz.

apple laptop serviceApple laptop szerviz Budapest

A főleg hardvergyártással foglalkozó Apple Inc. világcég a számítástechnikai ipar egyik úttörője. A leginkább Steve Jobs nevéhez köthető, korábban Apple Computer Inc. néven működő vállalkozás saját szoftverplatformot épített, perspektívát látott a grafikus felhasználói felületben (GUI) és a számtógéphez kapcsolható kézi navigációs eszközben, az egérben. Manapság termékeik igen kedveltek a világ minden országában egyszerű használatuk, sebességük, stabilitásuk – és nem utolsó sorban: stílusuk – miatt. Az Apple gyártmányok gyakran a státusz szimbólum szintjére emelkedett presztízstárgyak, ennek felel meg árfekvésük is, ezért szegényebb országokban vagy a kevésbé tehetősek körében nem annyira elterjedtek a laptopjaik és más hardver eszközeik. Az eladási statisztikák szerint Magyarországon is egyre nagyobb teret hódítanak a brendhez tartozó termékek.

Szervizeinkben Budapest három pontján végezzük Apple notebookok javítását, karbantartását, szükség esetén szoftveres támogatását (pl. operációs rendszerek telepítése és frissítése, vírusirtás, adatmentés- és másolás). Nagy raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy minden típushoz és modellhez biztosítani tudjuk az alkatrészcserét.

Ügyfelünk írta rólunk:

Schmidt József

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József”

Javítóműhelyeink vállalják minden fajta Apple laptop teljes körű szervizi ellátását. Képzett technikus kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével, rövid határidővel bevizsgálják Acer, Asus, Lenovo, Apple laptopját és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják azt.

Szervizmunkák budapesti javítóműhelyeinkben

Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, így gyorsan tudjuk orvosolni a leggyakrabban felmerülő problémákat az alábbi munkaműveletekkel:

Apple laptop kijelző javítás azonnali cserével:

A laptopkijelző a noteszgép legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny az ütésekre, külső tárgyak könnyen sérüléseket okozhatnak benne. Ha folyadék ömlik rá, ez meghibásodáshoz vezet, illetve az idő múlásával magától is elromolhat.

Szervizünk több százféle új és használt notebook monitort tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani hozzánk forduló Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt beszerelik – de ha nem kíváncsi a munkafolyamatra, büféasztalunknál szívesen látjuk egy friss kávéra. Mire elfogyasztja, a gépe is garantáltan elkészül.

Apple notebook akkumulátor problémák:

Egy átlagos használatban lévő Apple laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja laptopját tovább használni.

A laptop töltő meghibásodása:

A notebook tápegység az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék behatolása esetén akár tönkre is mehet.

Minden típushoz és modellhez tartunk raktáron gyári és helyettesítő AC/DC adaptert, de vannak használt gyári akku töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak, érdemes új eszközt vásárolni.

Alaplap szintű laptop javítások a szervizben

Alaplap javítás. Alaplapi csatlakozók cseréje és DC tápaljzat csere, USB aljzatok cseréje, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör megjavítása.

Bővítés, feljavítás, korszerűsítés

Néhány gyakran felmerülő igény, kívánság teljesítése:

  • Laptop CD vagy DVD megható cseréje
  • HDD beszerelése a DVD meghajtó helyére beépítő keret segítségével
  • Gyors SSD tárhely beszerelése a készülékbe
  • Az operatív memória cseréje vagy bővítése nagyobb kapacitásúra
  • Újabb, erősebb videokártya beszerelése – nagyobb felhasználói élmény
  • Ha gépének angol a klaviatúrája, magyar laptop billentyűzetre cseréljük vagy felmatricázzuk. Mód van egyes gombok pótlására is.
  • Minden karbantartást elvégzünk, amit egy MacBook igényel.

Laptop szerviz díjak

2021 januártól

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 12.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 12.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 17.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 14.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 34.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

Apple szerviz Bp – Apple laptop javítás

Léteznek olyan hamisított laptoptöltők és akkumulátorok, amelyeknek nem megfelelő a kialakításuk, így biztonsági kockázatot jelentenek. Érdemes olyan Apple szervíz egységhez fordulni, amely mára Budapesten az egyik legmegbízhatóbb – miközben áraink is kedvezőek. Apple szerviz és szakkereskedés. Lépj velünk kapcsolatba a jobb oldalon látható  elérhetőségeink egyikén. Precíz és szakszerű azonnali javítások –  kiváló szakmai tudás.  Bevizsgáljuk hibás készüléked, a hiba elhárítása után szervizfutárunk házhoz viszi.

MacBook szerviz

macbook szervízA brend legnépszerűbb noteszgépe a rendkívül vékony és könnyű MacBook. Legújabb modelljeit hetedik generációs Intel Core m3, i5 és i7 processzorokkal és igen gyors, a korábbiaknál akár 50 %-kal fürgébb SSD-vel szállítják, a MacBook akkumulátora pedig akár tíz órányi üzemidőt is biztosít. Szaküzletünk rendelkezik minden cserealkatrésszel az adott termékcsaládhoz – MacBook szervíz Bp.

Acer szerviz: notebook javítás. Acer laptop szerviz

Acer szerviz: notebook javítás. Acer laptop szerviz

Acer notebook szerviz Budán és Pesten

A nagy népszerűségnek örvendő Acer laptopok garancia utáni teljes körű szervizelését is vállaljuk budapesti javítóműhelyeinkben. De nem vagyunk Acer márkaszerviz! Garanciás munkákra ajánljuk: Acer márkaszerviz – laptopok javítása.

acer szerviz - acer swift laptop

A 2018-as év slágere az Acer Swift 3 ultrabook

Az adott márkajelzésű számítástechnikai eszközöket a Tajvan székhelyű Acer Incorporated  multinacionális vállalat gyártja, amelyről a magyar Wikipédia megjegyzi, hogy ez a cég birtokolja a legnagyobb szabad számítógép-kereskedelmi hálózatot Tajpejben. Az Acer Inc. piaci részesedése óriási: a hardver-eladások tekintetében a multicég a világpiac harmadik legnagyobb számítógépgyártója (a HP és a Dell  után. Termékeik népszerűsége az alacsony árfekvésben keresendő. Gyártanak asztali PC-ket, laptop és tablet típusú hordozható számítógépeket, szolgáltatók és intézmények számára nagy teljesítményű szervergépeket, saját termékeik számára kijelzőket és más komputer-tartozékokat. A legnépszerűbb laptopmodellekhez valók szervizünk raktárkészletében megtalálhatók.

acer szerviz - laptop

A legjobb Acer laptopok 2018: Aspire 3 – Swift 3 – Predator Helios 300 – Predator Triton 700

Acer laptop szerviz Budapest

Üzleteinkben teljes körű a kiszolgálás! Ha csak alkatrészt vagy kiegészítőt keres, forduljon akkor is hozzánk. Acer noteszgépbe akkumulátorok, akku töltők, kijelzők, egyéb tartozékok és kiegészítők egy helyen. Ügyfélbarát kiszolgálás, autóval és tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető üzletek. Házhoz is szállítunk!

Számíthat ránk alaplap vagy kijelző meghibásodás esetén, elvégezzük a csatlakozó cserét, memória bővítést. Billentyűzet vagy touchpad csere? Helyben megvárható!

Rólunk írták:

Schmidt József

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József”

A Laptopszerviz.eu pesti és budai szakszervizeiben vállalja mindenfajta Acer laptop gyorsjavítását. Képzett műszerész kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével, rövid határidővel bevizsgálják Acer márkájú laptopját és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják készülékét.

Kiterjedt saját szervizalkatrész raktárkészletünk segítségével gyorsan tudjuk orvosolni az alábbi gyakorta felmerülő problémákat:

Acer laptop kijelző javítás cserével:

A laptop kijelzője (monitora, képernyője) a készülék egyik legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny a mechanikai, idegen tárgy okozta sérülésekre, folyadék ráömlésére, illetve saját magától is meghibásodhat, becsíkozódhat, elhalványulhat.

Szervizünk több százféle új és használt notebook kijelzőt tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani hozzánk forduló Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt azonnal, megvárhatóan beszerelik.

Acer notebook akkumulátor problémák:

Egy átlagos használatban lévő Acer laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja táskaszámítógépét tovább használni.

Az Acer noteszgépek adapterének, töltőjének meghibásodása:

A notebook adapter az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék ráömlése, mechanikai sérülés esetén is tönkremehet.

Minden Acer modellhez tartunk raktáron új gyári és új utángyártott adaptert, de vannak használt gyári töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak.

A mobil komputer melegedése, hűtési problémák:

A notebook hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet.

Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

Alaplap szintű javítások a laptopszervizben:

Alaplapi csatlakozók cseréje és alaplapjavítás: DC-tápaljazat csere, USB aljzat csere, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör javítás.

Acer notebook szerviz, modul szintű javítás vagy bővítés:

Laptop billentyűzet csere, vagy gombok pótlása, mechanikai javítása. Magyar billentyűzet beszerelése.
CD vagy DVD megható cseréje.
Tárhely, winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel – HDD, SSD.
Memóriakártya csere vagy memória bővítése nagyobbra.

Laptop szerviz díjak

2021 januártól

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 12.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 12.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 17.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 14.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 34.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

Acer szervíz Budapest 13. ker

SOS gyorsszerviz. Gyári garancián túli márkafüggetlen notebook és tablet javítás, minden márkát, típust és modellt szerelünk, karbantartunk, tisztítunk – computer service BudapestNem márkaszerviz! 100% garancia.