fbpx

HP MARKA

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress minket az info@laptopszerviz.eu email címen és örömmel válaszolunk Neked.

Alkatrészt szeretnél? Laptop webáruházunkban minden népszherű márkához találsz megfelelő alkatrészt ráadásul piacvezető áron. Villámgyors kiszállítás országosan.

Hewlett-Packard laptop szerviz Budán és Pesten

hp márka szerviz bp
HP MARKA 4

A márkanevet sokan már csupán HP formában ismerik, holott a cég két alapítójának nevét őrzi. Bill Hewlett és Dave Packard a Stanford University villamosmérnöki karán végeztek 1934-ben. Az 1939 bejegyzett cég, mint nem egy későbbi világelső, eredetileg egy garázsban indult. A Hewlett-Packard Company 1957-ben alakult részvénytársasággá. Hosszú története során a vállalat hatalmas fejlődésen esett át, majd 2002-ben a HP egyesült Compaq-kal, így ma a világ legnagyobb számítástechnikai és internet technológiai vállalata. Hordozható számítógépeik minden típusát és modelljét szakszerűen megjavítjuk Budapesti műhelyeinkben, de nem márkaszerviz, hanem garancián túli HP szerviz vagyunk, ha a kedves ügyfél készüléke belül van a jótállási időn, ide forduljon: HP márkaszerviz.

HP MARKA - Laptopszerviz.eu
HP MARKA 5

A HP termékei kiváló minőségi mutatóik alapján tettek szert nagy népszerűségre, notebookjaik ötvözik a komplex funkciók ellátására alkalmas felépítést és az elegáns dizájnt. Különösen nagy sikert arattak az utóbbi időben hibrid laptopjaik, amelyek pár mozdulattal táblagépből noteszgéppé alakíthatók. A HP-termékek esetében az erős garanciális lefedettsége is erény. Kritikusaik azonban megjegyzik, hogy a világcég környékén kevés a pörgés, az újítás – a Z generáció tagjainak a szemében a HP és laptopjai kissé unalmasak.

Ennek ellenére Budapesten szervizünk elég nagy forgalmat tapasztal a HP-laptopok terén. Szerencsére raktárunkban több száz típushoz és modellhez gyártott alkatrészt tartunk készenlétben, így minden javítási munkálatot el tudunk végezni – szükség esetén alkatrészcserével.

HP szerviz Budapest

A főváros három pontján működnek szervizműhelyeink, bemutatkozó írásunkban erről részletesebben is olvashat: Notebook javítás Budán és Pesten, megtudhatja, hogy Budán a Fehérvári úton, Pesten a Béke utcában, és a Belvárosban a Teréz körúton működnek szalonjaink, amelyek egyben szaküzletek is, így szinte minden típusú HP notebookokhoz is árusítunk például kijelzőt, akkumulátort, töltőt, billentyűzetet. Érdemes tudni, hogy a helyben vásárolt alkatrészeket beszereljük a készülékébe.

A HP laptop szerviz működéséről írták:

ügyfél hp laptoppal
HP MARKA 6

“A laptopszerviz.eu munkatársai mindent megtettek azért, hogy elégedetten távozzak üzletükből. Így is lett. Mindenben segítettek, bevizsgálták és szétszedték a laptopot, betették az ott vásárolt alkatrészt, összerakták a gépet, de nem működött jó, hoztak másik kütyüt, betették, ezzel már jó volt. Közben végig kedvesek voltak, csak az eszközt kellett megvennem, amit beletettek. Közben – alig akartam elfogadni – még kávéval is megkínáltak.”

A Laptopszerviz.eu szervizeiben vállalja minden fajta HP laptop teljes körű javítását. Képzett technikus kollégáink a tulajdonunkban lévő diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével, rövid határidővel bevizsgálják HP laptopját és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják azt.

Kiterjedt saját szervizalkatrész raktárkészletünk segítségével gyorsan tudjuk orvosolni az alábbi gyakorta felmerülő problémákat:

HP laptop kijelző javítás cserével:

A laptop kijelzője a laptop egyik legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny mechanikai, idegen tárgy okozta sérülésekre, folyadékra, illetve saját magától is meghibásodhat, becsíkozódhat.

Szervizünk több százféle új és használt notebook kijelzőt tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt azonnal, megvárhatóan beszerelik.

HP notebook akkumulátor problémák:

Egy átlagos használatban lévő HP laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja laptopját tovább használni.

Laptop töltő meghibásodása – vásárlás

A notebook adapter az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék, mechanikai sérülés esetén is tönkre mehet.

Minden HP laptophoz tartunk raktáron új gyári és új utángyártott adaptert, de vannak használt gyári töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak.

A laptopok melegedése, hűtési problémák megoldása

A notebook hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet.

Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

Alaplap szintű javítások a HP laptopszervizben

Alaplapi csatlakozók cseréje és alaplapjavítás: DC-tápaljazat csere, USB aljzat csere, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör javítás.

HP notebook szerviz, modul szintű javítás vagy bővítés:

Laptop billentyűzet csere, vagy gombok pótlása, mechanikai javítása.
Laptop CD vagy DVD megható cseréje.
Laptop winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel.
Laptop memória cseréje vagy bővítése nagyobbra.

Laptop szerviz díjak

2021 januártól

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 12.990Ft értékű teljes tisztítással

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

Alaplap javítás (tápkör, IC csere)

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!

Gyorsszerviz: SOS JAVÍTÁS – 100% GARANCIA

A Hewlett-Packard hordozható számítógépek (tablet, ultrabook, zbook, netbook) minden típusát és modelljét szakszerűen és gyorsan megjavítjuk budapesti műhelyeinkben. Gyári és utángyártott akkumulátor töltő vásárlás, kijelző és billentyűzet csere azonnal.

Kapcsolat

Budai szerviz
1119 Budapest, Fehérvári út 55

Pesti szerviz
1135 Budapest, Béke utca 9

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

SZ-V: Zárva

Hívj minket

Ezek is érdekesek lehetnek…

Laptop Akkumulátor

Külső laptoptöltő akkumulátor. A laptop akkumulátor töltésének módjai A számítógépek folyamatos áramellátást...

Laptop Töltő

A laptop töltő AC/DC adapter látja el elektromos árammal a hordozható számítógépet. A váltóáramot egyenárammá alakítja...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük