Memória a laptopba

A RAM típusai és meghatározása

Laptop memória

DDR3-as laptop memória.

A laptop vagy asztali számítógép memóriája (RAM) a rendszer egyik fontos alkotóeleme, ez tárolja a processzor számára közvetlenül hozzáférhető adatokat, információkat és programokat. A RAM írható és olvasható, de adattárolásra csak feszültség alatt képes, tehát az áramforrás kikapcsolásakor elvesznek a benne tároltak.

A memória típusa és mérete

A laptop memóriája szükség esetén cserélhető, bővíthető, azonban ehhez tudnunk kell a panel pontos típusát és méretét. A notebook és asztali számítógép esetében elmondható, hogy minél több a RAM, annál jobb, természetesen az ésszerűség határain belül.

A modern laptopokban  a gyártó két memóriamodul típust alkalmaz, SO-DIMM DDR3 és SO-DIMM DDR4. A SO-DIMM a laptop foglalatának megfelelő memóriamodul jelölése.

A legelterjedtebb, DDR3-as memóriatípuson belül is találhatunk különféle paraméterrel rendelkező egységeket. A laptop memóriájának a gyorsaságát a működési frekvencia is jelentős mértékben befolyásolja. A RAM működési frekvenciáját a hardveren található címkéről tudhatjuk meg, vagy a megfelelő diagnosztikai program segítségével szoftveresen is leolvasható.

Memória csere laptop szerviz

Laptop memória cseréje, bővítése.

Egy DDR3-as modul jelölése: DDR3-1600 PC3-12800 CL9 ECC REG

A memóriamodul méretének feltüntetésén kívül a fent látható információkat kell értelmeznünk.

 • DDR3 – a memóriamodul típusát és generációját jelöli. A legtöbb boltban megvásárolható laptop DDR (Double Data Rate) memóriát használ.
 • 1600 – a memória működési frekvenciája MHz-ben.
 • PC3-12800 – a memória által 1 másodperc alatt feldolgozott adatmennyiség megabitben.
 • CL9 – a memória időzítési paramétere, mely milliszekundumban adja meg azt a késleltetési időt, amire a modulnak a műveletek között szüksége van. Értelemszerűen annál gyorsabb a laptop memóriája, minél kisebb a memória késleltetési ideje. A laptop sebességének növelésekor a fejlesztéskor tehát nem csak a memória méretét és sebességét, hanem a késleltetési idő mértékét is érdemes figyelembe venni.
 • ECC – azt jelöli, hogy a memóriapanel rendelkezik speciális hibajavító funkcióval. A gyakorlatban nincs számottevő különbség az ECC-vel és anélkül szerelt memóriák működési sebessége között.

A DDR3 memóriamodulok típusai (jelölés, frekvencia, lapka, feldolgozott adatmennyiség másodpercenként):

 • PC3-8500, 533 MHz, DDR3-1066, 8533 Mbit/s
 • PC3-10600, 667 MHz, DDR3-1333, 10667 Mbit/s
 • PC3-12800, 800 MHz, DDR3-1600, 12800 Mbit/s
 • PC3-14400, 900 MHz, DDR3-1800, 14400 Mbit/s
 • PC3-15000, 1000 MHz, DDR3-1866, 15000 Mbit/s
 • PC3-16000, 1066 MHz, DDR3-2000, 16000 Mbit/s
 • PC3-17000, 1066 MHz, DDR3-2133, 17066 Mbit/s
 • PC3-17600, 1100 MHz, DDR3-2200, 17600 Mbit/s
 • PC3-19200, 1200 MHz, DDR3-2400, 19200 Mbit/s.

A laptop memóriája

A laptopokban, netbookokban és egyéb mobil számítógépekben DDR memóriát alkalmaznak, lényegében olyat, mint az asztali számítógépekben, némi formai változtatással. Az asztali gépekbe szerelt memória formálj DIMM, a laptop memória formája pedig SO-DIMM. A két típus nem felcserélhető, bár létezik átalakító modul, azonban ennek ára és bonyolultsága értelmetlenné teszi a használatát, hiszen egyszerűbb vásárolni egy megfelelő, a notebook típusához gyártott modult.

A laptop memória bővítése

A mobil számítógép memóriája a legtöbb esetben gyorsan és könnyen bővíthető. A gép alaplapjának típusa határozza meg, hogy hány és milyen típusú, mekkora méretű memóriapanel helyezhető be. A laptop szervizben gyorsan és könnyen cserélik vagy bővítik a gép memóriáját. Mivel az újabb típusú notebookok memóriamoduljainak cseréjéhez ki kell venni a gép alaplapját is, ezért nem érdemes otthon, saját kezűleg próbálkozni ezzel.

Budapesti laptopszervizeinkben az ott vásárolt memóriamodulokat ingyenesen szerelik be a szakemberek.

Olvass tovább

Kingston SSD meghajtók

Milyen adattárolóval gyorsíthatom a laptopot?

Kingston SSD meghajtró

Kingston SSD meghajtó szétszerelve.

A laptop sebességét a hardver egyes elemeinek sebessége, illetve a legszűkebb keresztmetszet, tehát a leglassúbb alkatrész határozza meg. Természetesen nem mindegy, hogy milyen munkát végzünk, milyen feladatra használjuk a notebookot, hiszen a konkrét szoftvertől is függ, hogy milyen alkatrészeket használ intenzívebben a gép. A processzor sebessége, a memória mérete és sebessége, a gyors videokártya mindenki számára egyértelmű igény, azonban az egyik leggyakrabban használt hardver, mely sebességétől jelentős mértékben függ a számítógép sebessége, az a háttértár. A hagyományos HDD lemezek helyettesítése a korszerűbb SSD meghajtóval akár 10-szeres sebességnövekedést eredményezhet. A budapesti laptop szervizben vásárolt SSD meghajtót a szakemberek gyorsan és ingyenesen beszerelik a gépbe, külön kérésre adatmentést, adatáthelyezést is vállalnak. Olvass tovább

Lenovo szerviz. Lenovo notebook javítás

lenovo szerviz budapest

Lenovo laptop szerviz Bp. Nem márkaszerviz!

Lenovo szerviz Budapest. Laptop javítás

A világelső laptop márka modelljeinek széleskörű szervizi ellátása Budapest több pontján a Laptopszerviz.Eu javítóműhelyeiben. A Lenovo szerviz nevet büszkén vállaljuk, de nem vagyunk Lenovo márkaszerviz – műhelyeinkben garancia utáni javításokat végzünk ingyenes bevizsgálás mellett, vállaljuk minden típus és modell szerelését és karbantartását, ehhez felkészült technikusi gárda, kiváló műszaki infrastruktúra és hiánytalan alkatrészkészlet áll rendelkezésünkre.

Amennyiben meghibásodott márkás notebookjának jótállási ideje még nem járt le, forduljon ide: Lenovo Márkaszerviz – Garanciaidőn belüli laptop javítás

lenovo márkaszerviz

Lenovo laptop

Ha készülékének garanciája már lejárt, bizalommal forduljon hozzánk, a Laptopszerviz.eu jól felszerelt budapesti üzleteiben vállalja minden fajta Lenovo laptop teljes körű javítását. Szakmailag képzett műszerészeink rövid határidőn belül elvégzik meghibásodott hordozható számítógépének a bevizsgálását és árajánlatot tesznek a javításra, alkatrészcserére, karbantartási munkára.

Világelső cég, kiváló ár-érték arány

A szakmai körökben mértékadó laptopmag.com értékelése szerint a legjobb notebook márkák sorát 2017-ben a szóban forgó brend vezette, az értéksorrend ez volt: 1. Lenovo, 2. Asus, 3. Dell, 4. HP, 5. Acer, 6. Apple, 7. MSI., 8. Razer, 9. Samsung, 10. Microsoft. Az értékelés 6 szempont szerint történt. Érdemes tudni, hogy korábban évekig az Apple vezette a legjobb laptopmárkák rangsorát.

Cégtörténet dióhéjban

Lenovo gyárA vállalat 1984-ben alakult Kínában. Kezdetben a cég fő tevékenysége a HP és Toshiba termékek kínai értékesítése volt, majd a 2000-es évek elején részvénytársasággá alakultak és asztali számítógépek forgalmazása terén megelőzték az IBM-et. Ezt követően kibővítették tevékenységi körüket, mobiltelefonokat fejlesztettek és gyártottak, szoftverfejlesztéssel és online kereskedéssel is foglalkoztak. 2004-ben a vállalat felvásárolta az IBM-et, ezzel a Dell és a HP után a világ harmadik legnagyobb számítástechnikai hardvergyártója lett. >> További részletek: A Lenovo márka története és sikerei

Lenovo notebook szerviz Budán és Pesten

ingyenes bevizsgálás a lenovo szervizbenA bevizsgálás díjmentes! Magyarországon egyedülálló  szervizalkatrész raktárkészletünk segítségével budapesti üzleteinkben gyorsan tudjuk orvosolni a felmerülő problémákat, elhárítjuk a meghibásodásokat, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz. Elérhetőségeinket a honlap jobb oldalán találják térképmegjelöléssel.

Rólunk írták:

Schmidt József

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József” – írja egyik elégedett ügyfelünk

Tipikus meghibásodások és a hibaelhárítás módja

Lenovo notebook javítás kijelzőcserével:

A mobil gépek képernyője az egyik legsérülékenyebb alkatrész. Érzékenyen reagál mind a mechanikai, idegen tárgy okozta sérülésekre, mind a belsejébe kerülő folyadékra, illetve az idő előrehaladtával magától is meghibásodhat, becsíkozódhat vagy elsötétülhet.

Szervizünk több százféle új és használt notebook kijelzőt tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani hozzánk bizalommal forduló Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt noteszgépek kijelzőjét szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt azonnal, megvárhatóan és díjmenetesen beszerelik.

Lenovo laptop akkumulátor problémák

Egy átlagos használatban lévő notebook akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja készülékét tovább használni.

Tápegység, adapter – a laptoptöltő meghibásodása

A notebook adapter az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a hálózati kábele vagy folyadékömlés, mechanikai sérülés esetén is tönkremehet.

Minden modellhez tartunk raktáron új gyári és új utángyártott adaptert, de vannak használt gyári töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak.

A hordozható készülék melegedése, hűtési problémák

A notebook hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet.

Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

Alaplap szintű javítások:

Alaplapi csatlakozók azonnali cseréje és alaplapjavítás: DC-tápaljazat csere, USB csatlakozó aljzat csere, hálózati aljzat csere stb. – tápáramkör javítás.

Lenovo notebook szervíz, modul szintű javítás vagy bővítés:

 • billentyűzet csere
 • billentyűgombok pótlása, mechanikai javítása
 • CD vagy DVD meghajtó cseréje garanciával
 • notebook winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel
 • tárhely beszerelése a DVD meghajtó helyére
 • RAM memória cseréje vagy bővítése nagyobb kapacitásúra
 • CPU cseréje gyorsabbra

Laptop szerviz díjak

2018 októbertől

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 9.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 9.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 13.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 11.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 29.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

 

Díjmentesen cserélt alkatrészek:

Kijelző, Billentyűzet, Ventilátor
       INGYENES CSERE

Memória, DVD író, Winchester
       INGYENES CSERE

Inverter, Wifi kártya
       INGYENES CSERE

INGYENES BEVIZSGÁLÁS! SOS JAVÍTÁS – 100% GARANCIA

Lenovo szervíz Budapest. Buda: Fehérvári út – 11. ker. Pest: Béke utca – 13. kerület. Belváros: Teréz körút – 6. ker. Árak: gyári új és használt alkatrész vásárlás: mobil számítógéphez akkumulátor töltő adapter és LCD monitor csere garanciával. Az olcsó noteszgépek és táblagépek piacán a termékcsalád jelentős eredményeket ér el, a legtöbb márkaszerviz könnyen javítja gyártmányaikat és a márkafüggetlen szalonok is nagy forgalmat bonyolítanak gépeikkel.

Dell szerviz. Notebook javítás: Dell laptop szerviz

dell szerviz budapestDell notebook szerviz Budapest – laptop javítás garancián túl

Budapest több pontján található javítóműhelyeink a mögöttük álló gazdag raktárkészletre támaszkodva vállalják minden Dell laptop modell szervizelését, alkatrészeinek gyors és szakszerű cseréjét. Továbbá vásárolhat nálunk gépébe való gyári és utángyártott akkumulátort, laptop töltő adaptert. A Dell szerviz minden szolgáltatása mögött szakmai tudás, gyakorlat és az ügyfelek iránti előzékeny segítőkészség áll.

dell szerviz: ingyenes bevizsgálásÉrdemes tudni, hogy mi garancián túli javításokat vállalunk, mivel csak simán Dell laptopszerviz vagyunk, de nem Dell márkaszerviz módjára működünk. Minden munkát elvégzünk, de ha notebookjának garanciaideje még nem járt le, érdemes a megfelelő helyre fordulnia: Dell márkaszerviz – Budapest.

A mind felhasználói körökben, mind a szakma részéről magasra értékelt Dell termékek gyártója a Dell Incorporated (részvénytársaság), amelynek székhelye a Texas állambeli Round Rock város (USA). A számítástechnikai berendezéseket, hardvereket tervező és gyártó céget 1984-ben alapították, elnök-vezérigazgatója a modern szerverek atyjaként is emlegetett Michael Dell, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a mesterséges intelligenciaként működő szoftvereket futtatni képes, óriási kapacitású számítógépek kifejlesztésében. Laptopjaik népszerűségét az átlagosnál precízebb felépítés, megbízhatóság jellemzi. Készülékeik ára mutatja a magasabb szintű felszereltséget, de gépeiket vásárolva biztosak lehetünk abban, hogy a többletkiadás egyben magasabb értéket és hosszú gyári garanciát is jelent.

A kiváló ár-érték arány, a kínált széles választék, az új és újabb modelleken megjelenő technikai innováció és a visszajelzésekből, felmérésekből jól érzékelhető vásárlói megelégedettség a Dellt méltán a világ 3 legjobb laptop márkája közé emeli. (A laptopmag.com című mérvadó szakmai portál igen alapos és sok szempont alapján készített felmérése szerint 2017-ben a Lenovo és az Asus előzte meg – természetesen az utóbbi brendek termékeinek szervizi ellátását és karbantartását is vállalják szakembereink.)

A budapesti Dell szerviz szolgáltatásival elégedettek az ügyfelek

Schmidt József laptoptulajdonos

Elégedett ügyfelek

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most meg is találtam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel, Schmidt József”

– írta vendégkönyvünkbe egy nálunk járt notebook tulajdonos. Ő is meggyőződhetett arról, hogy a Laptopszerviz.eu budai (11. ker) és pesti (Angyalföld, Belváros) szervizeiben ésszerű határidőn belül vállaljuk minden típusú Dell laptop modell teljes körű szervizi javítását és karbantartását (pl. hűtőventilátorok tisztítása, billentyűzet kiporszívózása), szükség esetén alkatrészeinek ceréjét. Képzett technikus kollégáink a vállalat tulajdonát képező diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével akár helyben megvárható módon bevizsgálják Dell vagy más márkájú laptopját és az Ön kérésére szakszerűen elvégzik a javítást, alkatrészcserét és karbantartást.

A Dell laptop szerviz díjmentes bevizsgálást végez!

Magyarországon egyedülállón gazdag saját raktári cserealkatrész készletünk segítségével gyorsan tudjuk orvosolni a leggyakrabban előforduló hibákat:

A Dell akkumulátor és a laptop üzemidő

Dell akkumulátor

A Dell laptop akkumulátor üzemidő véges, pedig Dell világmárka

Minden mobil számítógép két töltés közötti autonóm üzemidejét a hardverek fogyasztása és az elindított szoftverek energiaigénye függvényében az akkumulátor kapacitása határozza meg.

A Dell laptop akkumulátorok megbízhatóak, azonban meghatározott élettartamuk van. A leggondosabb laptophasználó számára is elérkezik az idő, amikor a táptelep teljesen elhasználódik. Szervizünkben száznál is több típusú  akkut tartunk készleten, hogy a hordozható számítógépekben gyárilag elhelyezett áramforrást kicseréljük.

A Dell notebookokra is érvényes, hogy egyes akkumulátorfajták csak bizonyos modellekhez alkalmazhatók. Szervizhálózatunk szakboltjaiban szinte az összes Dell laptopmodellhez vásárolhatók, gyári vagy pedig közel azonos minőségű  helyettesítő akkumulátorok.

Laptoptöltő adapter meghibásodása, pótlása kedvező áron

A notebook AC/DC adapter az üzemszerű mindennapi használat során könnyen meghibásodhat, megszakadhat kábelében a huzal, vagy más mechanikai sérülés esetén is tönkremehet.

Minden Dell laptophoz tartunk raktáron új gyári és új utángyártott adaptert, de vannak használt akkutöltőink is. A töltők javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert javítás után már nem üzembiztosak, így hasznosabb kedvező áron újat vásárolni.

A laptopkijelző javítása, szükség esetén cseréje

A monitor minden mobil számítógép legsérülékenyebb alkatrésze, mivel mind szállítás, mind pedig használat közben olyan külső hatásoknak van kitéve, amelyek károsíthatják. De okozhatja a meghibásodást sima elöregedés is. Egy jól felkészült szerviz több százféle új és használt notebook kijelzőt tart készenlétben a raktáron, hogy azonnali segítséget tudjon nyújtani a betérő kliensek számára.

Érdemes hangsúlyozni, hogy a Laptopszerviz.Eu budapesti üzleteiben vásárolt laptop kijelzőket díjmenetesen beszerelik az Ön készülékébe szakképzett értékesítő és technikus kollégáink.

A laptopok melegedése és hűtése, ventilációs problémák:

A notebook hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet.

Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

A billentyűzet karbantartása, cseréje

A notebook billentyűzet tisztítása olyan rutinfeladat, amelyet a hordozható személyi számítógépek tulajdonosai gyakran maguk is elvégeznek, legalábbis ami a külsőt felületeket illeti. A klaviatúrák kialakítása bármennyit is fejlődött az utóbbi időben, elkerülhetetlen, hogy a gombok között por, szennyeződés kerüljön a kívülről el nem érhető helyekre, azaz a billentyűzet szakszerű tisztítása csak kiszerelését követően végezhető el, ez pedig csak szervizi szolgáltatás keretében végezhető el biztonságosan.

magyar billentyűzet - csere, tisztításUgyancsak gyakran felmerülő probléma, hogy az ügyfél angol, azaz nemzetközi karakter kiosztású billentyűzettel ellátott laptopot vásárolt, és ezt szeretné magyar kiosztású cserélni. Műhelyünkben a legtöbb Dell modellhez rendelkezünk a nyelvünkre jellemző ékezetes betűgombokkal ellátott magyar kiosztású laptopbillentyűzettel, így a cserét pár perc alatt meg tudjuk oldani.

Alaplap szintű javítások a budapesti Dell szervíz műhelyében:

Alaplapi csatlakozók cseréje és alaplapjavítás: DC-tápaljazat csere, USB aljzat csere, bemeneti hálózati aljzat csere stb., tápáramkör javítás, számítógép csatlakozás tisztítása, deformáció kiküszöbölése.

Modul szintű javítás és/vagy bővítés:

Angol billentyűzet csere magyarra, gombok pótlása, mechanikai javítás.
Laptop CD vagy DVD megható cseréje.
Laptop HDD winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel.
Processzor cseréje gyorsabbra és memória bővítése nagyobbra.

Laptop szerviz díjak

2018 októbertől

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 9.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 9.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 13.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 11.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 29.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

 

Díjmentesen cserélt alkatrészek:

Kijelző, Billentyűzet, Ventilátor
       INGYENES CSERE

Memória, DVD író, Winchester
       INGYENES CSERE

Inverter, Wifi kártya
       INGYENES CSERE

Dell laptop szerviz Budapest

Dell szerviz Budapest, 6., 11. és 13. kerület

A szervizben ingyenes a bevizsgálás. SOS JAVÍTÁS. Gyorsszerviz sürgős esetekben. 100 % GARANCIA minden javítási munkára

Dell szerviz Budapest

A legjobb Dell laptop szervíz Magyarországon. Pesten és Budán szalonjaink előtt mindig talál üres parkolóhelyet. Tanulmányozza elérhetőségeinket, nyitvatartási időnket.

Alkatrészcsere: ingyenes beszerelés helyben történő vásárlás esetén. Gyors billentyűzet tisztítás. Szaküzlet és webáruház egyedülálló alkatrész raktárkészlettel: gyári új, helyettesítő új, valamint használt Dell akkumulátor minden modellhez. Hanem tudja kínálatunkból pontosan kiválasztani, milyen típusú telep felel meg készülékébe, segítünk kiválasztani. Ugyanez érvényes az AC/DC hálózati adapterek esetében is: fontos, hogy feszültség, áramerősség és teljesítmény tekintetében a megfelelő akkutöltőt használja áramellátás céljára.

Apple szerviz – notebook javítás, Apple laptop szerviz

apple szerviz budapest

Apple laptopok – Szerviz Budapesten

Apple notebook szerviz Budán és Pesten

Ajánlatunk: a sok tekintetben világelsőnek számító Apple márkájú laptopok javítása, szerelése – ingyenes alkatrészcsere. A Budapesten több javítóműhellyel rendelkező  Laptopszerviz. Eu vállalja az adott típusú laptopok megjavítását, nagy raktárkészletünkre támaszkodva minden modellhez rendelkezünk cserealkatrésszel, de nem vagyunk Apple márkaszerviz. Amennyiben garanciás készüléke hibásodott meg, ide forduljon: Garanciás Apple szervíz.

apple laptop serviceApple laptop szerviz Budapest

A főleg hardvergyártással foglalkozó Apple Inc. világcég a számítástechnikai ipar egyik úttörője. A leginkább Steve Jobs nevéhez köthető, korábban Apple Computer Inc. néven működő vállalkozás saját szoftverplatformot épített, perspektívát látott a grafikus felhasználói felületben (GUI) és a számtógéphez kapcsolható kézi navigációs eszközben, az egérben. Manapság termékeik igen kedveltek a világ minden országában egyszerű használatuk, sebességük, stabilitásuk – és nem utolsó sorban: stílusuk – miatt. Az Apple gyártmányok gyakran a státusz szimbólum szintjére emelkedett presztízstárgyak, ennek felel meg árfekvésük is, ezért szegényebb országokban vagy a kevésbé tehetősek körében nem annyira elterjedtek a laptopjaik és más hardver eszközeik. Az eladási statisztikák szerint Magyarországon is egyre nagyobb teret hódítanak a brendhez tartozó termékek.

apple márka szerviz - garancia 100% Szervizeinkben Budapest három pontján végezzük Apple notebookok javítását, karbantartását, szükség esetén szoftveres támogatását (pl. operációs rendszerek telepítése és frissítése, vírusirtás, adatmentés- és másolás). Nagy raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy minden típushoz és modellhez biztosítani tudjuk az alkatrészcserét. A helyben vásárolt alkatrészek beszerelése ingyenes, csak a termék árát kell kifizetni, munkadíjat nem számítunk fel. Ugyanígy ingyenes a hozzánk behozott mobil számítógépek bevizsgálása.

Ügyfelünk írta rólunk:

Schmidt József

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József”

Javítóműhelyeink vállalják minden fajta Apple laptop teljes körű szervizi ellátását. Képzett technikus kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével, rövid határidővel bevizsgálják Acer, Asus, Lenovo, Apple laptopját és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják azt.

A notebook és tablet készülékek bevizsgálása díjmentes!

Szervizmunkák budapesti javítóműhelyeinkben

Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, így gyorsan tudjuk orvosolni a leggyakrabban felmerülő problémákat az alábbi munkaműveletekkel:

Apple laptop kijelző javítás azonnali cserével:

A laptopkijelző a noteszgép legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny az ütésekre, külső tárgyak könnyen sérüléseket okozhatnak benne. Ha folyadék ömlik rá, ez meghibásodáshoz vezet, illetve az idő múlásával magától is elromolhat.

Szervizünk több százféle új és használt notebook monitort tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani hozzánk forduló Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt beszerelik – de ha nem kíváncsi a munkafolyamatra, büféasztalunknál szívesen látjuk egy friss kávéra. Mire elfogyasztja, a gépe is garantáltan elkészül.

Apple notebook akkumulátor problémák:

Egy átlagos használatban lévő Apple laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja laptopját tovább használni.

A laptop töltő meghibásodása:

A notebook tápegység az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék behatolása esetén akár tönkre is mehet.

Minden típushoz és modellhez tartunk raktáron gyári és helyettesítő AC/DC adaptert, de vannak használt gyári akku töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak, érdemes új eszközt vásárolni.

Alaplap szintű laptop javítások a szervizben

Alaplap javítás. Alaplapi csatlakozók cseréje és DC tápaljzat csere, USB aljzatok cseréje, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör megjavítása.

Bővítés, feljavítás, korszerűsítés

Néhány gyakran felmerülő igény, kívánság teljesítése:

 • Laptop CD vagy DVD megható cseréje
 • HDD beszerelése a DVD meghajtó helyére beépítő keret segítségével
 • Gyors SSD tárhely beszerelése a készülékbe
 • Az operatív memória cseréje vagy bővítése nagyobb kapacitásúra
 • Újabb, erősebb videokártya beszerelése – nagyobb felhasználói élmény
 • Ha gépének angol a klaviatúrája, magyar laptop billentyűzetre cseréljük vagy felmatricázzuk. Mód van egyes gombok pótlására is.
 • Minden karbantartást elvégzünk, amit egy MacBook igényel.

Laptop szerviz díjak

2018 októbertől

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 9.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 9.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 13.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 11.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 29.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

 

Díjmentesen cserélt alkatrészek:

Kijelző, Billentyűzet, Ventilátor
       INGYENES CSERE

Memória, DVD író, Winchester
       INGYENES CSERE

Inverter, Wifi kártya
       INGYENES CSERE

Apple szerviz Bp – Apple laptop javítás

Léteznek olyan hamisított laptoptöltők és akkumulátorok, amelyeknek nem megfelelő a kialakításuk, így biztonsági kockázatot jelentenek. Érdemes olyan Apple szervíz egységhez fordulni, amely mára Budapesten az egyik legmegbízhatóbb – miközben áraink is kedvezőek. Apple szerviz és szakkereskedés. Lépj velünk kapcsolatba a jobb oldalon látható  elérhetőségeink egyikén. Precíz és szakszerű azonnali javítások –  kiváló szakmai tudás.  Díjmentesen bevizsgáljuk hibás készüléked, a hiba elhárítása után szervizfutárunk házhoz viszi.

MacBook szerviz

macbook szervízA brend legnépszerűbb noteszgépe a rendkívül vékony és könnyű MacBook. Legújabb modelljeit hetedik generációs Intel Core m3, i5 és i7 processzorokkal és igen gyors, a korábbiaknál akár 50 %-kal fürgébb SSD-vel szállítják, a MacBook akkumulátora pedig akár tíz órányi üzemidőt is biztosít. Szaküzletünk rendelkezik minden cserealkatrésszel az adott termékcsaládhoz – MacBook szervíz Bp.

Asus laptop szerviz, notebook javítás Bp

Asus szerviz Budán és Pesten. Laptop javítás

Szervizműhelyünk vállalja meghibásodott Asus laptopok javítását, karbantartását, alkatrészeinek cseréjét – mindezt előzetes ingyenes bevizsgálással. Bár Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk és a márka minden típusához és modelljéhez rendelkezünk cserealkatrésszel, kiegészítőkkel és tartozékokkal, de nem vagyunk Asus márkaszerviz. Garancia utáni munkát végző Asus laptop szerviz módjára működünk Budapest több pontján. Ha márkás készülékének jótállási ideje még nem járt le, ide forduljon: Asus termékek garanciás márkaszervize.

asus laptop szerviz

Szolgáltatás: a LAPTOPSZERVIZ.EU márkafüggetlen javítóműhely vállalja minden Asus laptop modell teljes körű szervizi ellátását

Kevesen tudják, hogy a márkanév a  mitológiából veszi eredetét. Pégaszosz vagy magyarosan Pegazus (angol átírásban Pegasus) a görög mitológia híres szárnyas lova, Poszeidón és Medusza gyermeke. Többek között a költészet szimbólumaként ismert. Az angolosan írt névből elvont ASUS – teljes nevén ASUSTeK Computer Incorporated –  az egyik legismertebb multinacionális számítástechnikai vállalat. Legtöbben megbízható és hozzáférhető áron megszerezhető középkategóriás laptopjaikról ismerik, az utóbbi időben hibrid, 2 az 1-ben gépeik is igen népszerűen (ezek tablet és notebook funkcióban is használható transzformer laptopok).

Budapest három pontján működő szervizeink minden Asus notebook típus és modell gyorsjavítását és karbantartását vállalják az egyszerű akkumulátorcserétől és billentyűtisztítástól a tönkrement kijelző helyben megvárható cseréjén át a memória- vagy tárhely bővítésig vagy akár az alaplap megjavításáig, csatlakozóinak újraforrasztásáig.

Ingyenes szolgáltatásaink:

 • Bevizsgálás, meghibásodás okának feltárása
 • Helyben vásárolt alkatrészek beszerelése

transzformer asus notebookA laptop hardver eszközeinek javítása mellett kérésre elvégezzük az operációs rendszer feltelepítését és a notebook üzembe helyezését, beállításainak finomhangolását. Használt laptopok komplex felújítását is vállaljuk.

Ügyfeleink minden esetben elégedettek munkánkkal: munkatársainkra nemcsak a szaktudás, hanem az udvariasság és előzékeny segítőkészség is jellemző.

Egy vélemény a szerviz munkájáról:

Schmidt József

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező budapesti szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel: Schmidt József”

A Laptopszerviz.eu szervizeiben vállalja minden fajta új  és régebbi gyártású Asus laptop teljes körű javítását. Képzett technikus kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével a lehető legrövidebb határidőn belül bevizsgálják Asus vagy más márkájú noteszgépét és az Ön kérésére szakszerűen meg is javítják azt.

 

A leggyakrabban felmerülő meghibásodások és megoldási módjuk:

Asus laptop kijelző cseréje:

A laptop kijelzője az egyik legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny a mechanikai jellegű, idegen tárgy okozta sérülésekre. Folyadék ráömlésétől is meghibásodhat, becsíkozódhat vagy elsötétülhet. Olykor egyáltalán nem reagál a bekapcsolásra.

Szervizünk több százféle új és használt notebook képernyőt tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani a Fehérvári úton Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt azonnal, megvárhatóan és díjmenetesen beszerelik.

Asus notebook akkumulátor és töltő csere:

Egy átlagos napi megterhelésnek kitett notebook akkumulátorának élettartama 2-3 év. Ezen túlhaladva a két teljes töltés közötti laptop üzemidő asus akkumulátorok esetében 1 óra alá eshet, ami nehezíti mobil számítógépként való használatát. Szervizünkben több száz márkavédjegyes gyári új és közel azonos minőségű utángyártott új, helyettesítő laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és a helyes töltésre vonatkozó használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja készülékét tovább használni. Ugyan ez áll a notebook töltő adapterekre:

Az Asus laptop töltő AC/DC adapter a mindennapi használat során is meghibásodhat, kábele megtörhet, csatlakozója oxidálódhat. Minden típusú laptophoz tartunk raktáron új gyári és utángyártott adaptert, de vannak használt gyári töltőink is. A notebook töltők javítását nem vállaljuk, vásárlás esetén azonban szívesen adunk tanácsot a helyes akkutöltéshez.

A laptop billentyűzet tisztítása

Ahogy minden hordozható számítógép, így az Asus laptopok klaviatúrája is szennyeződik a használat során. A billentyűk közei óhatatlanul megtelnek porral, amelynek apró szemcséi idővel összeállva akadályozzák a mechanikus részek mozgását. A billentyűzet használata nehézkessé, akadályozottá a válik, ezért szakszerű tisztításra szorul. Műhelyünkben a legjobb eszközök és tisztítószerek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy ezt a munkát elvégezzük. Természetesen a notebook billentyűzet tisztítása házilag is lehetséges, azonban az alsó részekhez csak a laptop szétszerelésével lehet hozzáférni, az ilyen művelet azonban mindig azzal a kockázattal jár, hogy visszaszerelés után a szerkezet már nem működik tökéletesen – jobb tehát profikra bízni a kényes készülékek szakszerű karbantartását

A hardvereszközök melegedése, laptop hűtés:

Laptop szerviz géptisztítás.

Asus notebook tisztítása szervizben.

A különböző típusú notebookok hűtőrendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) alapos tisztítást és karbantartást igényelnek. Ennek hiányában a hűtőegység szennyezettsége miatt a hűtőrendszer belső ventilátora kiéghet a túlterhelés miatt, illetve áramigénye túl nagy lesz, amitől az áramköre tönkremehet.  A szervíz javítóműhelyében vállaljuk a preventív és karbantartó tisztítást, illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét vagy nagyobb teljesítményű beszerelését.

Asus laptop szerviz: alaplap és modul szintű javítások

 • Alaplapi csatlakozók cseréje és alaplapjavítás
  • DC-tápaljazat csere
  • USB aljzat csere
  • hálózati aljzat csere
  • tápáramkör javítása
 • Laptop billentyűzet javítása
  • klaviatúra betűgombok pótlása
  • magyar ékezetes karaktermatricák felrakása
 • Asus akkumulátor vásárlás, csere
 • Laptop CD vagy DVD megható cseréje
 • Tárhelycseréje vagy bővítés, szükség szerint adatmentéssel
 • Operatív laptop memória cseréje vagy bővítése nagyobbra.

Laptop szerviz díjak

2018 októbertől

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 9.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 9.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 13.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 11.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 29.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

 

Díjmentesen cserélt alkatrészek:

Kijelző, Billentyűzet, Ventilátor
       INGYENES CSERE

Memória, DVD író, Winchester
       INGYENES CSERE

Inverter, Wifi kártya
       INGYENES CSERE

A bevizsgálás díjmentes akkor is, ha az ügyfél nem igényli a javítást!

INGYENES BEVIZSGÁLÁS! SOS JAVÍTÁS – 100% GARANCIA

Kiterjedt saját alkatrész raktárkészletünk segítségével gyorsan tudjuk orvosolni a gyakorta felmerülő problémákat.

Asus laptopszervíz Budapest

A notebook javítás ára a munka nehézségi fokától és idejétől függ budapesti szalonjainkban. A márkafüggetlen Asus szervíz alaplap és modul szintű javításokat végez. Notebookok, táblagépek azonnali javítása, akkumulátorcsere, monitor javítás, billentyűzet és ventilátor tisztítása és más gyors szervizellátás azonnal. A helyben vásárolt alkatrészek beszerelése ingyenes, garanciás. laptopszerviz.eu – bp. 13. ker. – 11. ker.

Acer szerviz: notebook javítás. Acer laptop szerviz

Acer notebook szerviz Budán és Pesten

 INGYENES BEVIZSGÁLÁS! SOS JAVÍTÁS 100% GARANCIAA nagy népszerűségnek örvendő Acer laptopok garancia utáni teljes körű szervizelését is vállaljuk budapesti javítóműhelyeinkben. De nem vagyunk Acer márkaszerviz! Garanciás munkákra ajánljuk: Acer márkaszerviz – laptopok javítása.

acer szerviz - acer swift laptop

A 2018-as év slágere az Acer Swift 3 ultrabook

Az adott márkajelzésű számítástechnikai eszközöket a Tajvan székhelyű Acer Incorporated  multinacionális vállalat gyártja, amelyről a magyar Wikipédia megjegyzi, hogy ez a cég birtokolja a legnagyobb szabad számítógép-kereskedelmi hálózatot Tajpejben. Az Acer Inc. piaci részesedése óriási: a hardver-eladások tekintetében a multicég a világpiac harmadik legnagyobb számítógépgyártója (a HP és a Dell  után. Termékeik népszerűsége az alacsony árfekvésben keresendő. Gyártanak asztali PC-ket, laptop és tablet típusú hordozható számítógépeket, szolgáltatók és intézmények számára nagy teljesítményű szervergépeket, saját termékeik számára kijelzőket és más komputer-tartozékokat. A legnépszerűbb laptopmodellekhez valók szervizünk raktárkészletében megtalálhatók. Ne feledje, hogy a nálunk vásárolt alkatrészeket ingyenesen szereljük be készülékébe – ez természetesen az adott brendhez  tartozó laptopokra és táblagépekre is vonatkozik.

acer szerviz - laptop

A legjobb Acer laptopok 2018: Aspire 3 – Swift 3 – Predator Helios 300 – Predator Triton 700

Acer laptop szerviz Budapest

Üzleteinkben teljes körű a kiszolgálás! Ha csak alkatrészt vagy kiegészítőt keres, forduljon akkor is hozzánk. Acer noteszgépbe akkumulátorok, akku töltők, kijelzők, egyéb tartozékok és kiegészítők egy helyen. Ügyfélbarát kiszolgálás, autóval és tömegközlekedési eszközökkel jól megközelíthető üzletek. Házhoz is szállítunk!

Számíthat ránk alaplap vagy kijelző meghibásodás esetén, elvégezzük a csatlakozó cserét, memória bővítést. Billentyűzet vagy touchpad csere? Helyben megvárható!

Rólunk írták:

Schmidt József

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József”

A Laptopszerviz.eu pesti és budai szakszervizeiben vállalja mindenfajta Acer laptop gyorsjavítását. Képzett műszerész kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével, rövid határidővel bevizsgálják Acer márkájú laptopját és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják készülékét.

A bevizsgálás díjmentes!

Kiterjedt saját szervizalkatrész raktárkészletünk segítségével gyorsan tudjuk orvosolni az alábbi gyakorta felmerülő problémákat:

Acer laptop kijelző javítás cserével:

A laptop kijelzője (monitora, képernyője) a készülék egyik legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny a mechanikai, idegen tárgy okozta sérülésekre, folyadék ráömlésére, illetve saját magától is meghibásodhat, becsíkozódhat, elhalványulhat.

Szervizünk több százféle új és használt notebook kijelzőt tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani hozzánk forduló Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt azonnal, megvárhatóan és díjmenetesen beszerelik.

Acer notebook akkumulátor problémák:

Egy átlagos használatban lévő Acer laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja táskaszámítógépét tovább használni.

Az Acer noteszgépek adapterének, töltőjének meghibásodása:

A notebook adapter az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék ráömlése, mechanikai sérülés esetén is tönkremehet.

Minden Acer modellhez tartunk raktáron új gyári és új utángyártott adaptert, de vannak használt gyári töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak.

A mobil komputer melegedése, hűtési problémák:

A notebook hűtő rendszere bizonyos időközönként (6-12 hónap) tisztítást és karbantartást igényel. Ennek hiányában a hűtő egység elkoszolódása miatt a hűtő ventilátor tönkre mehet.

Szervizünkben vállaljuk a megelőző, karbantartó tisztítást illetve szükség esetén a laptop hűtő ventilátor cseréjét.

Alaplap szintű javítások a laptopszervizben:

Alaplapi csatlakozók cseréje és alaplapjavítás: DC-tápaljazat csere, USB aljzat csere, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör javítás.

Acer notebook szerviz, modul szintű javítás vagy bővítés:

Laptop billentyűzet csere, vagy gombok pótlása, mechanikai javítása. Magyar billentyűzet beszerelése.
CD vagy DVD megható cseréje.
Tárhely, winchester cseréje vagy bővítése, szükség szerint adatmentéssel – HDD, SSD.
Memóriakártya csere vagy memória bővítése nagyobbra.

Laptop szerviz díjak

2018 októbertől

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással: Ajándék 9.990Ft értékű teljes tisztítással – 34.990Ft

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!: 9.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!: 13.990Ft

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése: 11.990Ft

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás: 9.990Ft

Alaplap javítás (tápkör, IC csere): 29.990Ft

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással: 19.990Ft

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!: 24.990Ft

 

Díjmentesen cserélt alkatrészek:

Kijelző, Billentyűzet, Ventilátor
       INGYENES CSERE

Memória, DVD író, Winchester
       INGYENES CSERE

Inverter, Wifi kártya
       INGYENES CSERE

Acer szervíz Budapest 13. ker

Ingyenes bevizsgálás – díjmentes diagnosztika. SOS gyorsszerviz. Gyári garancián túli márkafüggetlen notebook és tablet javítás, minden márkát, típust és modellt szerelünk, karbantartunk, tisztítunk – computer service Budapest. A nálunk vásárolt hordozható számítógép alkatrészek ára tartalmazza a készülékbe való  beszerelés munkadíját. Nem márkaszerviz! 100% garancia.

Laptop szervíz Budapest, notebook gyorsjavítás

laptopszerviz budapest 13

Laptop szerviz Budapest 13. kerületében

Ha elromlott vagy nem működik zökkenőmentesen a laptopod és szervizet keresel, tudd, hogy mi alapján dönts! A laptopszerviz.eu Budapest egyik legjobb notebook javító műhelye.

SOS JAVÍTÁS
100% GARANCIA

Minden márkájú és típusú hordozható számítógépet javítunk, szerelünk.

Laptop alkatrész szerviz - fehérvári út

Alkatrészek – márkafüggetlen szakszerviz és szakbolt. Buda, Fehérvári út 55.

A magyar főváros több pontján működő laptop gyorsszerviz vagyunk – a gyors jelző nem véletlen: tapasztalataink szerint ügyfeleinknek nincs ideje sokat várni, míg a készülékük javítása megtörténik. Tudjuk, hogy Te is szeretnéd a gépedet minél hamarabb újra használni és ezért mi minden tőlünk telhetőt meg is teszünk. Egyik Kedves Partnerünk szerint: aki tudja nélkülözni a laptopját 3-4 hétre, annak nincs is igazán szüksége rá. Bölcs megállapítás, nem?

Miben segíthetünk Neked? – Notebook javítás gyorsan, szakszerűen

Laptop javítás Budapest két forgalmas pontján. Villamos vonalak mentén helyezkednek el jól megközelíthető szakboltjaink és javítóműhelyeink, ha pedig autóval jössz, akkor ingyen parkolhatsz budai és pesti szervizeink előtt. Ha a legjobb szakmai eredményeket garantáló notebook gyorsszervizt keresel, akkor tehát jó helyen jársz: honlapunkon minden fontos információt megtalálsz!

Érdemes tudnod: nálunk a bevizsgálás csak 1 napot vesz igénybe. A notebook javítás is a legtöbb esetben maximum 2-3 nap. Kivéve a video kártya cserét, mert ott az alapos tesztelési folyamat a javítást követően 5 munkanapot vehet igénybe.

Pontosan hol találsz meg minket? – Buda XI. és Pest XIII.

laptopszerviz budapest 6

Laptop szerviz Budapest 6. kerületében

Laptop javítás Budapesten – gyorsaság, szakszerűség, megbízhatóság, garancia

A fővárost több pontján várunk szervizeinkben. Számítástechnikai szolgáltatás: javítási munkák Budapesten, a 11. kerületben a Fehérvári út 55. alatt és a 13. kerületben a Béke u. 9. alatt (lásd a fenti képeket).

Laptop javítás árak:

1) Ha a készüléked nagyon melegszik, akkor 9.990 Ft-ért kitisztítjuk 1 nap alatt. Ha nem tudsz 1 napot várni, erre is van megoldásunk: Expressz (Sürgősségi) notebook tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával! 13.990 Ft-ért.

2) Ha notebookodon az operációs rendszer ment tönkre, akkor újratelepítjük 11.990 Ft-ért, 1 nap alatt.

3) Ha a készülékednek kitört a tápcsatlakozója (ahova a töltőt dugod) vagy tönkrement  USB-je vagy internet (LAN) csatlakozója vagy hang csatlakozója, ahova a mikrofon vagy a fejhallgató dugóját nyomod, akkor kicseréljük 19.990Ft-ért, 1 nap alatt. Ha nem tudsz 1 napot várni, erre is van megoldásunk: Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt! 24.990 Ft-ért.

4) Ha meghibásodott az alaplap, ha a géped nem kapcsol be vagy nem tölti az akkumulátort, akkor is megjavítjuk, 2-3 nap alatt.

5) Ha táskaszámítógépednek  elromlott a videó kártyája, pixelekre hullik a kép, csíkos vagy szemetes – netán egyszerűen csak nincs kép a kijelzőn, akkor a videókártyát kicseréljük 34.990Ft-ért, 7-14 nap alatt.

Árajánlat 24 órán belül

A nálunk vásárolt alkatrészeket díjmentesen beszereljük!

A notebook javítási árak összetevői:

A noteszgéped vagy táblagéped javításához mindig gyári vagy a gyárival egyenértékű (utángyártott, helyettesítő), illetve lehetőség esetén az eredetinél jobb minőségű alkatrészt használunk fel. A legmodernebb szervizi eszközöket, berendezéseket és szerelési eljárásokat használjuk és alkalmazzuk a sikeres javítás érdekében – ügyfeleink megelégedésére.

Néhány érv mellettünk:

1) Szervizünkben technikus kollégáink, akik minimum 5 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, évente több mint 10.000 (!) db hardvereszközt javítanak meg.

2) Ahhoz, hogy gyorsan tudjuk tökéletes állapotba hozni a hordozható komputerti, több mint 15.000 (!) db laptop alkatrészt tartunk raktáron.

3) Immár több mint 5 éve vagyunk Ügyfeleink kedvenc laptop szervize a magyar fővárosban.

4) Több mint 500 (!) számítástechnikai üzlet és szerviz partnerünk választott minket.

5) Több mint 100.000 (!) elégedett ügyfelünk van. Tartozz TE is közéjük!

Kedves Ügyfeleink írták rólunk:

Schmidt József

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József”

“Korrektek voltak, péntek este zárás után pár perccel értem oda a notebook szervizbe, de megvártak és megmentették a hétvégémet egy új laptop töltővel.

Vagy akinek aznap élet halál kérdése volt, hogy működjön a laptopja, de reggel nem kapcsolt be a masina, a laptopszerviz.eu a sokadik laptop szerviz volt, amelyet felkeresett aznap – és a hibát 10 perc alatt elhárítottuk:

“Köszönöm Uraim a gyors segítséget, megmentették az életemet!”

Egy példa arra, hogy nem adjuk fel addig amíg nem működik a mobil számítógép hibátlanul:

“Mindent megtettek azért, hogy elégedetten távozzak a laptop szervizből. Úgy is lett. Mindenben segítettek, szétszedték a laptopot, betették az alkatrészt, összerakták, nem volt jó, hoztak másikat, betették, jó volt. Közben végig kedvesek voltak, és mindent ingyen csináltak. A legjobb bolt, amit az utóbbi időben láttam.

Szervizünk azokat a notebook, tablet, ultrabook készülékeket is gyorsan és költséghatékonyan megjavítja, amit más szervizek nem tudnak vagy nem akarnak megcsinálni:

“Teljesen elégedett vagyok a laptopszervizzel, hihetetlenül segítőkész és hozzáértő emberek dolgoznak ott. Ráadásul egy másik laptop szerviz által tévesen diagnosztizált problémát megoldottak, ami a másik szerviznél 20 000 Ft-omba került volna, feleslegesen kellett volna megfizetnem (egy egyébként működő, csak tisztítandó) alkatrész árát és a drága munkadíjat, ami ráadásul nem oldotta volna meg az eredeti problémát. Ők megoldották a problémát és megkíméltek a pénzkidobástól. Mindenkinek szívből ajánlom a webshopot és a laptop szervíz szolgáltatást egyaránt.”

Köszönjük Szépen!

Várunk Téged notebook szervizeinkben, ahol mentjük a menthetőt! Olvass tovább