fbpx

APPLE NOTEBOOK JAVITAS LAPTOP SZERVIZ

Ha bármi kérdésed felmerülne, keress minket az info@laptopszerviz.eu email címen és örömmel válaszolunk Neked.

Alkatrészt szeretnél? Laptop webáruházunkban minden népszherű márkához találsz megfelelő alkatrészt ráadásul piacvezető áron. Villámgyors kiszállítás országosan.

Apple szerviz – notebook javítás, Apple laptop szerviz

apple laptop service
APPLE NOTEBOOK JAVITAS LAPTOP SZERVIZ 3

Apple notebook szerviz Budán és Pesten

Ajánlatunk: a sok tekintetben világelsőnek számító Apple márkájú laptopok javítása, szerelése. A Budapesten több javítóműhellyel rendelkező  Laptopszerviz. Eu vállalja az adott típusú laptopok megjavítását, nagy raktárkészletünkre támaszkodva minden modellhez rendelkezünk cserealkatrésszel, de nem vagyunk Apple márkaszerviz. Amennyiben garanciás készüléke hibásodott meg, ide forduljon: Garanciás Apple szervíz.

Apple laptop szerviz Budapest

A főleg hardvergyártással foglalkozó Apple Inc. világcég a számítástechnikai ipar egyik úttörője. A leginkább Steve Jobs nevéhez köthető, korábban Apple Computer Inc. néven működő vállalkozás saját szoftverplatformot épített, perspektívát látott a grafikus felhasználói felületben (GUI) és a számtógéphez kapcsolható kézi navigációs eszközben, az egérben. Manapság termékeik igen kedveltek a világ minden országában egyszerű használatuk, sebességük, stabilitásuk – és nem utolsó sorban: stílusuk – miatt. Az Apple gyártmányok gyakran a státusz szimbólum szintjére emelkedett presztízstárgyak, ennek felel meg árfekvésük is, ezért szegényebb országokban vagy a kevésbé tehetősek körében nem annyira elterjedtek a laptopjaik és más hardver eszközeik. Az eladási statisztikák szerint Magyarországon is egyre nagyobb teret hódítanak a brendhez tartozó termékek.

Szervizeinkben Budapest három pontján végezzük Apple notebookok javítását, karbantartását, szükség esetén szoftveres támogatását (pl. operációs rendszerek telepítése és frissítése, vírusirtás, adatmentés- és másolás). Nagy raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy minden típushoz és modellhez biztosítani tudjuk az alkatrészcserét.

Ügyfelünk írta rólunk:

Schmidt József
APPLE NOTEBOOK JAVITAS LAPTOP SZERVIZ 4

“Eddig csak elképzeltem egy gyors, precíz, korrekt munkát végző, udvarias személyzettel rendelkező szervizt, de most itt megtaláltam. Köszönöm, további sok-sok elégedett megrendelőt kívánok! Üdvözlettel Schmidt József”

Javítóműhelyeink vállalják minden fajta Apple laptop teljes körű szervizi ellátását. Képzett technikus kollégáink saját diagnosztikai eszközeink és műszerparkunk segítségével, rövid határidővel bevizsgálják Acer, Asus, Lenovo, Apple laptopját és az Ön kérésére szakszerűen megjavítják azt.

Szervizmunkák budapesti javítóműhelyeinkben

Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkezünk, így gyorsan tudjuk orvosolni a leggyakrabban felmerülő problémákat az alábbi munkaműveletekkel:

Apple laptop kijelző javítás azonnali cserével:

A laptopkijelző a noteszgép legsérülékenyebb alkatrésze. Érzékeny az ütésekre, külső tárgyak könnyen sérüléseket okozhatnak benne. Ha folyadék ömlik rá, ez meghibásodáshoz vezet, illetve az idő múlásával magától is elromolhat.

Szervizünk több százféle új és használt notebook monitort tart raktáron, hogy azonnali segítséget tudjunk nyújtani hozzánk forduló Ügyfeleinknek.

A nálunk vásárolt laptop kijelzőket szakképzett értékesítő és technikus kollégáink a helyszínen Ön előtt beszerelik – de ha nem kíváncsi a munkafolyamatra, büféasztalunknál szívesen látjuk egy friss kávéra. Mire elfogyasztja, a gépe is garantáltan elkészül.

Apple notebook akkumulátor problémák:

Egy átlagos használatban lévő Apple laptop akkumulátora 2-3 év alatt teljesen elhasználódik. Szervizünkben több száz gyári új és utángyártott új laptop akkumulátort tartunk készleten, hogy szükség esetén gyors kiszolgálással és akkumulátor használati tanácsadással Ön zökkenőmentesen tudja laptopját tovább használni.

A laptop töltő meghibásodása:

notebook tápegység az üzemszerű mindennapi használat során is meghibásodhat, megtörhet több helyen a kábele vagy folyadék behatolása esetén akár tönkre is mehet.

Minden típushoz és modellhez tartunk raktáron gyári és helyettesítő AC/DC adaptert, de vannak használt gyári akku töltőink is. A notebook töltő javítását nem vállaljuk és nem is javasoljuk, mert szakszerűen nem javíthatóak, hosszú távon nem üzembiztosak, érdemes új eszközt vásárolni.

Alaplap szintű laptop javítások a szervizben

Alaplap javítás. Alaplapi csatlakozók cseréje és DC tápaljzat csere, USB aljzatok cseréje, hálózati aljzat csere stb., tápáramkör megjavítása.

Bővítés, feljavítás, korszerűsítés

Néhány gyakran felmerülő igény, kívánság teljesítése:

  • Laptop CD vagy DVD megható cseréje
  • HDD beszerelése a DVD meghajtó helyére beépítő keret segítségével
  • Gyors SSD tárhely beszerelése a készülékbe
  • Az operatív memória cseréje vagy bővítése nagyobb kapacitásúra
  • Újabb, erősebb videokártya beszerelése – nagyobb felhasználói élmény
  • Ha gépének angol a klaviatúrája, magyar laptop billentyűzetre cseréljük vagy felmatricázzuk. Mód van egyes gombok pótlására is.
  • Minden karbantartást elvégzünk, amit egy MacBook igényel.

Laptop szerviz díjak

2021 januártól

Laptop videokártya javítás, BGA IC csere (VGA, Chipset) | 1 év jótállással

Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 nap alatt Garanciával!

Expressz (Sürgősségi) Laptop tisztítás, karbantartás, újrapasztázás 1 óra alatt! Garanciával!

Laptop operációs rendszer (Windows, Mac OS X, Linux) telepítés + Adat másolás + Driverek telepítése + Segédprogramok telepítése

Vírusirtás, Malware, Spyware, Trójai eltávolítás, szoftveres karbantartás

Alaplap javítás (tápkör, IC csere)

Laptop alaplapi csatlakozó csere (DC tápaljzat, USB, AUDIO, HDMI, LAN, stb.) | 1 év jótállással

Expressz (Sürgősségi) Laptop DC tápaljzat csere | 1 év Garanciával | 1 óra alatt!

Apple szerviz Bp – Apple laptop javítás

Léteznek olyan hamisított laptoptöltők és akkumulátorok, amelyeknek nem megfelelő a kialakításuk, így biztonsági kockázatot jelentenek. Érdemes olyan Apple szervíz egységhez fordulni, amely mára Budapesten az egyik legmegbízhatóbb – miközben áraink is kedvezőek. Apple szerviz és szakkereskedés. Lépj velünk kapcsolatba a jobb oldalon látható  elérhetőségeink egyikén. Precíz és szakszerű azonnali javítások –  kiváló szakmai tudás.  Bevizsgáljuk hibás készüléked, a hiba elhárítása után szervizfutárunk házhoz viszi.

MacBook szerviz

macbook szervíz
APPLE NOTEBOOK JAVITAS LAPTOP SZERVIZ 5

A brend legnépszerűbb noteszgépe a rendkívül vékony és könnyű MacBook. Legújabb modelljeit hetedik generációs Intel Core m3, i5 és i7 processzorokkal és igen gyors, a korábbiaknál akár 50 %-kal fürgébb SSD-vel szállítják, a MacBook akkumulátora pedig akár tíz órányi üzemidőt is biztosít. Szaküzletünk rendelkezik minden cserealkatrésszel az adott termékcsaládhoz – MacBook szervíz Bp.

Kapcsolat

Budai szerviz
1119 Budapest, Fehérvári út 55

Pesti szerviz
1135 Budapest, Béke utca 9

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

SZ-V: Zárva

Hívj minket

Ezek is érdekesek lehetnek…

Laptop Akkumulátor

Külső laptoptöltő akkumulátor. A laptop akkumulátor töltésének módjai A számítógépek folyamatos áramellátást...

Laptop Töltő

A laptop töltő AC/DC adapter látja el elektromos árammal a hordozható számítógépet. A váltóáramot egyenárammá alakítja...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük