Acer laptop kijelző csere

Acer laptop kijelző csere ingyenes beszereléssel Budapesten

acer kijelző panel csere

ACER ASPIRE 5750-9851 laptop szétszedése – kijelző panel csere. – Mennyibe kerül?

Acer notebook kijelző cseréje gyorsan, azonnal, soron kívül

acer laptop kijelző csereA laptopok képernyőrészének funkcionális része a kijelzőpanel, ez felelős a grafikai megjelenítésért és a látvány minőségéért. Könnyen megsérülhet, mivel a noteszgép fedelében helyezkedik el, és így fokozott igénybevételnek van kitéve, használat közben könnyebben érik ütődések, mint a hordozható számítógép védettebb alkatrészeit. A szervizbe betérő ügyfelek jelentős része éppen a kijelző meghibásodása, nem megfelelő működése miatt keres fel bennünket. Olykor van mód javításra, de az esetek többségében a hibaelhárítás a kijelzőcserével egyenlő. Példának okáért egy Acer laptop kijelző csere percek alatt elvégezhető rutinfeladat a szakképzett műszerészek számára, míg otthoni körülmények között egy ilyen javítás az érzékeny hardver eszközök meghibásodásával járhat.

A kijelzőcsere a budapesti Laptopszerviz.Eu saját gyári alkatrészkészletéből történik ingyenes beszereléssel – a javítási munka akár meg is várható üzleteinkben.

Ajánlatunk: Acer kijelző javítás gyorsan, azonnal, soron kívül, bevizsgálási díj és felár nélkül. A legtöbb népszerű Acer márkájú laptopmodellhez tartunk raktáron gyári új kijelzőpanelt, de a ritkábban előfordulókhoz is tudunk rendelni gyors átfutási idővel kijelzőt, közvetlenül a márkakereskedésekből. Ha fontos neked, hogy gyorsan kész legyen a notebookod és nem tudsz vagy nem akarsz sokat várni, akkor jó helyen jársz: a kijelzőcserét szemed láttára néhány perc alatt elvégzik munkatársaink.

kijelzőcsere ára - acer notebookA kijelző panel csere ára

Acer netbook kijelzőszervizeink Budapesten három pontján várnak ügyfeleinkre. Az alkatrészcsere ingyenes, csak a cserére szoruló eszköz helyére kerülő új alkatrész árát kell kifizetni. Az Acer kijelző árak függenek a laptop pontos típusától, de például egy gyakori gyári új fényes 15.6” HD (1366×768) eDP LED laptop Slim kijelző (csatlakozó: 30 pin – jobb), 29.900 Ft-ba kerül 24 hónap csere garanciával és ingyenes beszereléssel.

Acer kijelző csere ingyenes beszereléssel. Minden típusú Acer notebook készülék kijelző panel cseréje a Laptopszerviz.EU budapesti üzleteiben. A helyben vásárolt Acer és más márkájú alkatrészek beszerelése ingyenes, a munkadíjat nem, csak a cserealkatrész árát kell kifizetni. Acer kijelző csere ára – Mibe kerül? – Acer Laptop szerviz Budapest